Xbox Series X alsam pişman olur muyum?

Neden.



Ben serirs X alma nedenim çok fazla para ödüyemem oyunlara.
Belki geçerli sebep olabilir ama PS5 de ise kardeşlik ile haledebilirsin ama sen demişsin direk yani ödeyemem diye yeni kendi sorunun cevabını kendin vermişsin bu senin şahsi kararın istediğini alıp oynayabilirsin sen ne istersen onu al kendini hepimizden daha iyi biliyorsun ondan oyuna para verip vermeyeceğini söylemişsin zaten de o zaman Xbox al ama ben yakında PS alacağım.
 
Tamamdır ben ilk önce Türkiye'den 9K ya PC toplayacaktım ama akrabalarım Almanya'da onlara sordum alabilirler miş diğer geriye kalan 6 bin TL'ye kulaklık ve monitör alacağım.
 
Öncelikle ürünün fiyatı son derece uygun ardından Game Pass aboneliği ile aylık 30 TL'ye çok iyi oyunlar oynayabilirsin. Kağıt üstünde PS5'ten daha iyi bir cihaz fakat PS5 kadar özel oyunu yok ve bu konuda PS5 ile yarışacağını da sanmıyorum. Seni üzecek tek noktası PS5'e çıkan özel oyunları oynayamamak olur. Son olarak benim fikrim kesinlikle kaçırılmayacak bir fiyatta bulmuşsun almanı öneririm. İyi günler
 
Öncelikle ürünün fiyatı son derece uygun ardından Game Pass aboneliği ile aylık 30 TL'ye çok iyi oyunlar oynayabilirsin. Kağıt üstünde PS5'ten daha iyi bir cihaz fakat PS5 kadar özel oyunu yok ve bu konuda PS5 ile yarışacağını da sanmıyorum. Seni üzecek tek noktası PS5'e çıkan özel oyunları oynayamamak olur. Son olarak benim fikrim kesinlikle kaçırılmayacak bir fiyatta bulmuşsun almanı öneririm. İyi günler.

Kuzenim PS 5 alacak onda oynarım.
Tamam o zaman ama hepsini de monitöre vermeyin o fiyata başka gerekli bir şey alabilirsiniz 3K paraya telefonunuz çok kötüyse telefon alabilirsiniz veya buzdolabi vb. şeyler.

SteelSeries Arctis 9X kulaklık alacağım ekstra.
 

Geri
Yukarı