Xbox Series X mi PS5 mi alınmalı?

Store çok pahalı ama ve cihaz Xbox'a göre sesli çalışıyormuş ayrıca kol problemi oluyormuş.

Ses fark edilmiyor dostum sesleri kapayim kulağını yaslamazsan kol problemi hepsinde olabiliyor Store pahalı paran yoksa alma ama Plus'da yeter saydigim ozellikler onemli değilse Xbox al onemliyse PS daha iyi amacın hikayeli oyunsa PS al onlinesa Xbox.

Ses fark edilmiyor dostum sesleri kapayim kulağını yaslamazsan kol problemi hepsinde olabiliyor Store pahalı paran yoksa alma ama Plus'da yeter saydigim ozellikler onemli değilse Xbox al onemliyse PS daha iyi amacın hikayeli oyunsa PS al onlinesa Xbox.

Hikaye odaklıyım ve çok sık oyuna bakamıyorum. PC kütüpahnemde de The Last of Us God of War Spider-Man Uncharted var hepsini oynadım. Şu anki kütüpahnede baktığında Ghost of Tsushima ve horrizon kaldı. Bu sebeten belirtim diğer tarafta Diablo Call of Duty öne çıkıyor. Sony eski Sony değil gibi ben bu cihazı aldığımda açıkçası gittiği noktaya kadar götürmek istiyorum yükseltmek gibi derdim yok. İleride Sony kütüpahneyi zenginleştirirmi çünkü globalde şu an bunu birçok kullanıcı dile getiriyor.

Hikaye odaklıyım ve çok sık oyuna bakamıyorum. PC kütüpahnemde de The Last of Us God of War Spider-Man Uncharted var hepsini oynadım. Şu anki kütüpahnede baktığında Ghost of Tsushima ve horrizon kaldı. Bu sebeten belirtim diğer tarafta Diablo Call of Duty öne çıkıyor. Sony eski Sony değil gibi ben bu cihazı aldığımda açıkçası gittiği noktaya kadar götürmek istiyorum yükseltmek gibi derdim yok. İleride Sony kütüpahneyi zenginleştirirmi çünkü globalde şu an bunu birçok kullanıcı dile getiriyor.

2025 de Wolverine ve başka oyunlar cikartacaklari soyleniyor sadece Last of Us Spider-Man God of War ile bitmiyor hocam tonlarca sağlam ozel oyun var zaten yazdım gene de bakarsın eğer oynamadiysan PS4 oyunlarida var en saglamlarindan biri Bloodborne mesela amacin CoD diabloysa Xbox al.

2025 de Wolverine ve başka oyunlar cikartacaklari soyleniyor sadece Last of Us Spider-Man God of War ile bitmiyor hocam tonlarca sağlam ozel oyun var zaten yazdım gene de bakarsın eğer oynamadiysan PS4 oyunlarida var en saglamlarindan biri Bloodborne mesela amacin CoD diabloysa Xbox al.

En son PS 2 oynadım öyle diyeyim. Ayrıca cihazda iyi taksit var. Kaçırmamak lazım düşünmekteyim. Amacım CoD veya Diablo değil cihazı alıp onu seyretmek istemyorum oynamak istiyorum.

En son PS 2 oynadım öyle diyeyim. Ayrıca cihazda iyi taksit var. Kaçırmamak lazım düşünmekteyim. Amacım CoD veya Diablo değil cihazı alıp onu seyretmek istemyorum oynamak istiyorum.

Dedigim gibi Plus Game Pass'den daha sağlam yapimlara sahip DualSense'de çok güzel bir teknoloji ben her dakika oyun oynamam arada oynuyorum onda da hikayeli sağlam oyunlar oynadığım için PS5 aldım zaten yıllardır PS kullanıyorum Xbox sevemedim bir turlu Xbox oyunlarida PS e geliyor tek avantajı ucuz olmasi gene de sana kalmis hocam ben soyledim amac sağlam hikayeli oyunlarsa ve gunde 3-4 saat oynamiyorsan PS5 daha az kaliteli her turden oyun Online oyunlarda dahil ve gunde 3-4 saat oynuyorsan Xbox şimdi 1 haftadır kullanıyorum PS5'i nesil basinda Series S sonra PC sonra switch OLED şu an PS5 edindim en beğendiğim PS5 oldu ayrıca Store'da indirim var Ragnarok 1700 lira yeni çıkan Astro bot şaheser 2500 lira bunların ikisinide almayı düşünüyorum vakit olunca oynarım anlayacağın oyun alabileceksen PS alamazsan Xbox al geç.

Dedigim gibi Plus Game Pass'den daha sağlam yapimlara sahip DualSense'de çok güzel bir teknoloji ben her dakika oyun oynamam arada oynuyorum onda da hikayeli sağlam oyunlar oynadığım için PS5 aldım zaten yıllardır PS kullanıyorum Xbox sevemedim bir turlu Xbox oyunlarida PS e geliyor tek avantajı ucuz olmasi gene de sana kalmis hocam ben soyledim amac sağlam hikayeli oyunlarsa ve gunde 3-4 saat oynamiyorsan PS5 daha az kaliteli her turden oyun Online oyunlarda dahil ve gunde 3-4 saat oynuyorsan Xbox şimdi 1 haftadır kullanıyorum PS5'i nesil basinda Series S sonra PC sonra switch OLED şu an PS5 edindim en beğendiğim PS5 oldu ayrıca Store'da indirim var Ragnarok 1700 lira yeni çıkan Astro bot şaheser 2500 lira bunların ikisini de almayı düşünüyorum vakit olunca oynarım anlayacağın oyun alabileceksen PS alamazsan Xbox al geç.

Düşüncelerini paylaştığın için sağ ol son olarak şunu sormak istiyorum. Xbox alsam diyorlarki Game Pass PC de var kol al aynı şey. Benim PC Lenovo Legion 5 Pro RTX 3060 i7 12. nesil 2.5k 240 Hz konsol işe tadı bir başka mıdır bu sorunun cevabını arıyorum. Stem Epic kütüpahnem çok geniş bir ara el konsolu düşündüm stabil olmadığından vazgeçtim.

Düşüncelerini paylaştığın için sağ ol son olarak şunu sormak istiyorum. Xbox alsam diyorlarki Game Pass PC de var kol al aynı şey. Benim PC Lenovo Legion 5 Pro RTX 3060 i7 12. nesil 2.5k 240 Hz konsol işe tadı bir başka mıdır bu sorunun cevabını arıyorum. Stem Epic kütüpahnem çok geniş bir ara el konsolu düşündüm stabil olmadığından vazgeçtim.

PC varsa Xbox çok saçma PS5 al en azından ozel oyunlari erken oynarsın bazı ozel oyunlarda PC'de yok baştan soylesen direkt PS derdim

PC varsa Xbox çok saçma PS5 al en azından ozel oyunlari erken oynarsın bazı ozel oyunlarda PC'de yok baştan soylesen direkt PS derdim.

Peki sağ ol.

PC varsa Xbox çok saçma PS5 al en azından ozel oyunlari erken oynarsın bazı ozel oyunlarda PC'de yok baştan soylesen direkt PS derdim.

Düşündüm PS 5 alıyorum 2 kollu. Satıcı CFI 2000 diyor sürüme en son güncel olan herhalde ve Asya Avrupa fark ediyor mu gün içinde alacağımda hızlı dönüş sağlıyabilirseniz. PSN kardeşliği nedir?

Peki sağ ol.

Düşündüm PS 5 alıyorum 2 kollu. Satıcı CFI 2000 diyor sürüme en son güncel olan herhalde ve Asya Avrupa fark ediyor mu gün içinde alacağımda hızlı dönüş sağlıyabilirseniz. PSN kardeşliği nedir?

2018 ve 2000 Asya sürümü varmış.

Son düzenleme:
Peki sağ ol.

2018 ve 2000 Asya sürümü varmış.

2018 CFI aldım ben sorunsuz kardeşlik 2-3 kişinin ayni hesaptan oyun alıp oynaması guvendigin yakin dostların dışında yapma hesap bilgilerini calabilirler.

2018 CFI aldım ben sorunsuz kardeşlik 2-3 kişinin ayni hesaptan oyun alıp oynaması guvendigin yakin dostların dışında yapma hesap bilgilerini calabilirler.

Ben seninle düşünmüştüm başka kullanan çevremde yoktu. Hesap bilgilerini karşı görmez daha doğrusu Steam gibi düşünmüştüm ben.

Yeni konular

Geri
Yukarı