Xbox Series X Microsoft Türkiye garantili vs ithalatçı garantili

BeecoV

Megapat
Selam, sosyalde güncel konu bulamadığımdan tekrar açtım.

Xbox Series X alacağım. Şu anda ithalatçı garantili ve Türkiye garantili arasında yaklaşık 7 bin lira fark var. Bir de 1 yıl ithalatçı, 1 yıl Türkiye garantili olanlar var. Ne önerirsiniz? Teşekkürler.

7000TL hatrı sayılır bir fark ithalatçı alırdım 1yıl garanti için de 7K çok fazla.

"Ürün ithalatçı garantilidir. Ürünün ithalatını biz gerçekleştiriyoruz. Bir durum ile karşılaştığınızda ürünü herhangi bir kargo ücreti ödemeden bize iletiyorsunuz. Kendi teknik servisimiz ile ürünün tamirini, değişimini veya iadesini kapsayacak olan bir rapor hazırlanır. Bu aşamadan sonra sizlerle de iletişime geçerek bilgi sağlanır. Elektronik cihazlarda 24 ay garanti bulunmaktadır. Kullanıcı hatası dışında (sıvı teması, Controller da analog problemi vs.) Olan bütün sorunlarınız ile kendi teknik servisimizle ilgileniyoruz." yanıtını aldım satıcıdan. Ürün 24.700 TL, Microsoft Türkiye garantili ürünler 31.000 TL civarı. Bu şekil almak mantıklı mıdır?

Bir de priz dönüştürücülü geliyor. Kablonun orijinalinde Türkiye uyumlu olmaması dezavantaj mı bilemedim.

"Ürün ithalatçı garantilidir. Ürünün ithalatını biz gerçekleştiriyoruz. Bir durum ile karşılaştığınızda ürünü herhangi bir kargo ücreti ödemeden bize iletiyorsunuz. Kendi teknik servisimiz ile ürünün tamirini, değişimini veya iadesini kapsayacak olan bir rapor hazırlanır. Bu aşamadan sonra sizlerle de iletişime geçerek bilgi sağlanır. Elektronik cihazlarda 24 ay garanti bulunmaktadır. Kullanıcı hatası dışında (sıvı teması, Controller da analog problemi vs.) Olan bütün sorunlarınız ile kendi teknik servisimizle ilgileniyoruz." yanıtını aldım satıcıdan. Ürün 24.700 TL, Microsoft Türkiye garantili ürünler 31.000 TL civarı. Bu şekil almak mantıklı mıdır?

Bir de priz dönüştürücülü geliyor. Dezavantaj mı bilemedim.

Evet resmi garanti güzel bir şey fakat ben daha bozulan Series X görmedim bir de neden Series X benim tercihim ithalatçı garantili PS5 Pro'dan yana olurdu.

İthalatçı PS5 Pro ile Series X yakın fiyatlarda olacak.

Seni yaniltacak gibi olmasın ama mesela ben 17 bin TL'ye ikinci el Xbox Series X aldım hem de iki kollu nazar değmesin yokmuş gibi çalışıyor, al ithalatçı garantili keyfine bak. Kalan o 7 bin tl ilede oyun alirsin black friday indirimleri var 2 veya 3 hafta sonra

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı