Xbox Series X/S ve PS5 Kontrolcülerinin Fahiş Fiyatları Düştü!

xboxseries.jpg


XBOX SERİES X|S VE PS5 KONTROLCÜLERİNİN FİYATLARI DÜŞTÜ!​



Birkaç ay önce piyasaya çıkan yeni nesil konsollar ve kontrolcülerin fahiş fiyatları tüm oyuncuları üzmüştü. Şubat ayında gelen karar ile gümrük vergisinde indirime gidilmesi ile konsol fiyatları tazelenmiş ve bir nebze olsun düşüş yaşamıştı.

Bu düşüşten kontrolcülerde nasiplenecek gibi duruyor. Xbox Series kontrolcüsü 999₺ gibi uçuk bir fiyattan yine uçuk ama biraz daha düşük bir fiyat olan 699₺'ye geriledi. Fiyat bir indirim değil, kalıcı gibi duruyor. Resmi Xbox Türkiye sayfasından da paylaşıldı.

Bu kontrolcünün Windows 10 işletim sistemli cihazlarda da çalıştığını hatırlatmak isterim.

Ayrıca resmi bir duyuru olmasa da PS5 DualSense fiyatında da düşüş var. 1099₺'den 899₺'ye düşmüş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


❓ SİZE Bİ' SORU?

  • Fiyatlardan memnun kaldınız mı?
  • Herhangi birini almayı düşünüyor musunuz?

KAYNAK: BSC
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bu indirim ya da ne denirse 699 TL'ye Xbox kontrolcüsü aldım. 1000 TL'den iyidir, kendimi böyle avutuyorum.

Ancak "uyum,uyum" diye forumda arşa çıkarılırsa da hatta tak çalıştır gerisini unut şeklinde yorumlar da yapılsa ben bunu deneyimleyemedim. Microsoft oyunları için kabul ancak FIFA 2021, American Truck Simulator de otomatik ayar sunmuyor kol. Eksi değil ama dediğim ilk birkaç oyunda böyle olması beni şaşırttı.
 
En azından fiyatlar yurtdışından satın almak yerine yerelden almayı haklı kalacak seviyelere indirmiş. Güzel bir gelişme diyelim buna.

Bu arada Xbox mı PS kontrolcüsü mü derseniz, Xbox der geçerim. Uzun oyun seansları için birebir tasarıma sahip. Adaptif tetik eksiği hissedilecek bir şey değil çünkü. Ayrıca PS5 kontrolcüsünde analoglarda potansiyometre kullanmak gibi ölümcül bir tasarım hatasına sahipken...

Bir önceki nesil kontrolcülerin sıfırları hala daha yeni nesil kontrolcülerin fiyatına satılmasa onlarda tercih edilebilir tabii ki. En azından DS4, DS5'den daha uzun ömre sahip. Ama ergonomi konusunda daha kötü...
 

Geri
Yukarı