Xbox Series X satılıp yerine RTX 4060-4070 sistem alınmalı mı?

Efeceylan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlarım ben eylül ayında Xbox Series X almıştım. Bunun sebebi sistemimde GT1030 gibi bir ekran kartının olmasıydı. Rahat takılırım 4K televizyonda oyun oynarım falan deyip konsolu aldım. Artık konsol çok da çekici gelmiyor özellikle oyunlarının PS5'e geçmesi gibi sebeplerden. Aklımda konsolu yazın satıp 4060 veya 4070 ekran kartlı bir hazır sisteme geçmeyi düşünüyorum. Yazın çalışacağım için para mühim değil konsolu sattıktan sonra para lazım olursa maaşımdan eklerim. Sizce mantıklı bir hareket mi ne yapmam lazım? Her ne kadar game Pass, coop oyunlar ve 4K 60FPS zevk versede Xbox'ı daha kullanıp para yatırmak için herhangi bir sebebim yok. Sizin önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
En az 4070'li bir sisteme geçmek çok mantıklı olur bence. PC çok daha özgür ve çeşitli bir platform olduğu için daha fazla kullanım seçeneğiniz olur. Bu her alanda geçerli.

RTX tarafinda 4070, RX tarafinda 7800XT' li bir sisteme gecmeniz cok daha mantikli hocam.

İdare edebilirsen, işe başlayana kadar bence Xbox'ın dursun. Ülkemizde sattığın cihazın aynısını tekrar almak cidden çok dokunuyor. Para kazanmaya başladığında da 4060-4070 bir sistem topla ve güzel bir monitör al. Hem Xbox'ı hem de PC'ni keyifle kullan derim.

En başından 4060'lı bir sistem alsaydın senin için daha iyi olabilirdi. Oyunların PS5'e gelmesi seni neden rahatsız etsin ki ? PS kullanıcıları 2-3K para verecekler, sen Gamepass ile oynuyorsun.

Ama PC şu an için her türlü daha kullanışlı. Hem Xbox hem de PS oyunları PC'de oynanabiliyor.

Oyun için her zaman konsolu tercih ederim. Pc'de özellikle Unreal Engine 5 ile çıkan yeni oyunların optimizasyon sorunları katlanılacak gibi değil. 4060 ile 4k60 fps'i unutun zaten o kart 2k60 ancak oynatıyor kart bende var o yüzden biliyorum. Eğer oyunlarının PS5'e geçmesi rahatsız ediyorsa PS5 alın bence daha iyi bir konsol.

Arkadaşlar bazı sebeplerden dolayı yazın çalışacağım iş iptal oldu. Sanırsam Xbox'la takılmaya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…