Xbox Xbox, Ultimate Edition sahiplerine Gears Reloaded kodları gönderiyor

samet36

Decapat
Daha fazla  
Eğer Gears Ultimate sahibiyseniz Xbox size bedava olarak kod gönderiyor yeni çıkacak ve fiyatı pahalı olan bir oyun için bayağı güzel, eğer sizde de varsa Xbox uygulamasını kontrol etmeyi unutmayın.

Dosya Ekleri

• IMG_20250612_202852.jpg
    IMG_20250612_202852.jpg
    140,8 KB · Görüntüleme: 62
Dün uygulamayı açtım Xbox'dan direkt mesaj gelmiş kodu da göndermişler, uygulama üzerinden kolayca kütüphaneye ekleyebildim. Zamanında 10 TL'ye Ultimate versiyonu almıştım. Sony'ye nazaran Xbox daha eli bol davranmış, gereksiz Remastered'lar için 10 dolara yükselt veya al dememiş Sony gibi.

Dün uygulamayı açtım Xbox'dan direkt mesaj gelmiş kodu da göndermişler, uygulama üzerinden kolayca kütüphaneye ekleyebildim. Zamanında 10 TL'ye Ultimate versiyonu almıştım. Sony'ye nazaran Xbox daha eli bol davranmış, gereksiz Remastered'lar için 10 dolara yükselt veya al dememiş Sony gibi.
Sony fanboyları gibi 10 dolara yükseltme yapmanız gerekiyordu. Nerede abartılan bir şey var ise oradan kasıtlı olarak uzak duruyor olan bir kişi olarak Sony'nin durumu sektör açısından artık içler acısı olan bir vaziyete ulaştı.

Sony fanboyları gibi 10 dolara yükseltme yapmanız gerekiyordu. Nerede abartılan bir şey var ise oradan kasıtlı olarak uzak duruyor olan bir kişi olarak Sony'nin durumu sektör açısından artık içler acısı olan bir vaziyete ulaştı.

Sony devri bitti artık, 2027 yılındada yeni nesil Xbox (TV dostu PC çıkacağı söyleniyor konsol karışımı PC) almayı düşünüyorum, PS6 asla yanaşmıyacağım çok büyük oyunlar olmadığı sürece ki olacağınıda pek sanmam en fazla PS5 devrinden 1 tık daha iyi olur oda maximum, TLOU pt 3 ile beraber falan oda yani.

Geri
Yukarı