samet36
Decapat
Daha fazla
Eğer gears Ultimate sahibiyseniz Xbox size bedava olarak kod gönderiyor yeni çıkacak ve fiyatı pahalı olan bir oyun için bayağı güzel, eğer sizde de varsa Xbox uygulamasını kontrol etmeyi unutmayın.
Vermez.Yeni çıkacak olan oyun mu? Acaba şuan alsam bana da verir mi?
Geara of war Ultimate Edition Delux Edition, şu an alsak olur mu?
Sanmıyorum.
Sony fanboyları gibi 10 dolara yükseltme yapmanız gerekiyordu. Nerede abartılan bir şey var ise oradan kasıtlı olarak uzak duruyor olan bir kişi olarak Sony'nin durumu sektör açısından artık içler acısı olan bir vaziyete ulaştı.Dün uygulamayı açtım Xbox'dan direkt mesaj gelmiş kodu da göndermişler, uygulama üzerinden kolayca kütüphaneye ekleyebildim. Zamanında 10 TL'ye Ultimate versiyonu almıştım. Sony'ye nazaran Xbox daha eli bol davranmış, gereksiz Remastered'lar için 10 dolara yükselt veya al dememiş Sony gibi.
Sony fanboyları gibi 10 dolara yükseltme yapmanız gerekiyordu. Nerede abartılan bir şey var ise oradan kasıtlı olarak uzak duruyor olan bir kişi olarak Sony'nin durumu sektör açısından artık içler acısı olan bir vaziyete ulaştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.