Arkadaşlar selam. Yeni laptop aldım ve Windows 11 kurdum. Xbox Game Pass kullanmak istiyorum fakat, Xbox uygulamasını kuramıyorum. Başlıkta belirttiğim hatayı veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
0x803FB005 hata kodu.
Yok hocam herşey güncel gözüküyor.Windows Update'de herhangi yüklenmemiş bir güncelleme var mı?
Microsoft Store > Kitaplık > Güncelleştirmeleri AlYok hocam herşey güncel gözüküyor.
Evet onlarda güncel hocam.Microsoft Store > Kitaplık > Güncelleştirmeleri Al
Microsoft Store güncelleştirmeniz var mı diye bu şekilde kontrol edebilir misiniz?
Evet onlarda güncel hocam.
Hayır kullanmıyorum3.Parti bir antivirüs kullanıyor musunuz?
Win + R > WSReset.exe > tamamHayır kullanmıyorum![]()
Microsoft Store > kitaplık > güncelleştirmeleri al.
Microsoft Store güncelleştirmeniz var mı diye bu şekilde kontrol edebilir misiniz?
bu işe yarıyor kesinArkadaşlar selam. Yeni laptop aldım ve Windows 11 kurdum. Xbox Game Pass kullanmak istiyorum fakat, Xbox uygulamasını kuramıyorum. Başlıkta belirttiğim hatayı veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
0x803FB005 hata kodu.
Hayır kullanmıyorum![]()
sonucu yazarsanız başka yöntem de denerizAynı sorunu ben de yaşıyorum, bilgisayarım yeni, içinde olan Xbox uygulamasını açmamıştı silmiştim ve benim de bu sekilde yüklenmiyor. Ancak benim de her şey güncel onarma ve sıfırlamayı da denedim installerla da yüklemeyi denedim bu kodu veriyor ve yüklenmiyor. Microsoft Store'da indirilmediğinde "bizim tarafımızdan sorun" tarzı bir şey yazıyor zaten. Sabahtan beri bir çözüm bulamadım bilen varsa çok sevinirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.