Xbox uygulaması yüklerken 0x803fb005 hatası

CASHMERE

Kilopat
Arkadaşlar selam. Yeni laptop aldım ve Windows 11 kurdum. Xbox Game Pass kullanmak istiyorum fakat, Xbox uygulamasını kuramıyorum. Başlıkta belirttiğim hatayı veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

0x803FB005 hata kodu.​

Arkadaşlar selam. Yeni laptop aldım ve Windows 11 kurdum. Xbox Game Pass kullanmak istiyorum fakat, Xbox uygulamasını kuramıyorum. Başlıkta belirttiğim hatayı veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

0x803FB005 hata kodu.​

Windows Update'de herhangi yüklenmemiş bir güncelleme var mı?

Microsoft Store > kitaplık > güncelleştirmeleri al.
Microsoft Store güncelleştirmeniz var mı diye bu şekilde kontrol edebilir misiniz?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, bilgisayarım yeni, içinde olan Xbox uygulamasını açmamıştı silmiştim ve benim de bu sekilde yüklenmiyor. Ancak benim de her şey güncel onarma ve sıfırlamayı da denedim installerla da yüklemeyi denedim bu kodu veriyor ve yüklenmiyor. Microsoft Store'da indirilmediğinde "bizim tarafımızdan sorun" tarzı bir şey yazıyor zaten. Sabahtan beri bir çözüm bulamadım bilen varsa çok sevinirim.

0x803FB005 hata kodu.​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu işe yarıyor kesin

Hayır kullanmıyorum :(
Aynı sorunu ben de yaşıyorum, bilgisayarım yeni, içinde olan Xbox uygulamasını açmamıştı silmiştim ve benim de bu sekilde yüklenmiyor. Ancak benim de her şey güncel onarma ve sıfırlamayı da denedim installerla da yüklemeyi denedim bu kodu veriyor ve yüklenmiyor. Microsoft Store'da indirilmediğinde "bizim tarafımızdan sorun" tarzı bir şey yazıyor zaten. Sabahtan beri bir çözüm bulamadım bilen varsa çok sevinirim
sonucu yazarsanız başka yöntem de deneriz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı