Xbox X series vs PS5

64 GB RAM

Hectopat
Katılım
21 Ocak 2021
Mesajlar
1.533
Makaleler
1
Çözümler
2
Herkese merhaba önümde bir sınav var adının vs ne olduğu önemli değil. 2022'de o sınava gireceğim ve bana o sınavı kazanırsam Xbox X series alınacak. Ben istedim çünkü PS5 alırsam bir oyuna 600-400 TL veremem versem bile 1-2 oyun alabilirim. O yüzden Game Pass ile Xbox işini yürüteceğim. PS Plus hoşuma gitmedi. Sizce Xbox X series alınır mı? Güzel konsol mu? Yoksa onun yerine PS5 mi alınmalı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim ülkemizde alınır hocam. PS oyunları ve kendisi gereksiz yere pahalı.
 
Önce şunu söyleyeyim bir şeyin umudunda ders çalışma, almayadabilirler. Stok sorunu olur, dolar fırlar. Sen sınavı kazandığında Ziya Selçuk ailenin banka hesabına otomatik para aktarmayacak. Alacakları varsa şimdiden alsınlar, sınavı falan düşünüyorlarsa oynatmasınlar. Türkiye'de aşırı lüks ve pahalı bir konsoldan bahsediyoruz.
 
Bizim ülkemizde alınır hocam. PS oyunları ve kendisi gereksiz yere pahalı.

PS de oyunları da pahalı değil PS normalde adamların 500 birime aldığı şey ve çevirince 4500 TL yapıyor oyunlar ise 80 birim fakat ülkemizde öyle... Boş verin ne Xbox'ıymış ya gelin PS5 alın 1500 TL'de sarayın elektriğine katkı olsun (!)
 
PS özeldir kardeşim her zaman da bir adım önde olacaktır. Last Of Us, Uncharted gibi seriler Playstation'u özetler zaten.
 
şöyle eğer türkçe oyun yada god of war last of us vb oyunlar oynuycaksan ps5 ama daha uzun dayanacak ve daha kaliteli daha sağlam birşey istiyosan xbox bana göre ps5 çünkü uncharted spiderman gibi oyunlar oynamak istiyorum
 

Yeni konular

Geri
Yukarı