Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 12 Mart 2021 #1 Steam'dan FH4 satın aldım. Oyuna girince Xbox hesabımda oturum açamıyordum. Bunun için resimde gördüğünüz uygulamayı kurmaya çalıştığımda böyle kaldı. Çubuk ilerlemiyor yarım saattir. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2021
Steam'dan FH4 satın aldım. Oyuna girince Xbox hesabımda oturum açamıyordum. Bunun için resimde gördüğünüz uygulamayı kurmaya çalıştığımda böyle kaldı. Çubuk ilerlemiyor yarım saattir. Çözümü nedir?
O Onetimeonly Decapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #2 Aynısı banada olmuştu kapattım ve tekar açtım yükleyiciyi yüklenmişti.
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 12 Mart 2021 #3 Onetimeonly dedi: Aynısı banada olmuştu kapattım ve tekar açtım yükleyiciyi yüklenmişti. Genişletmek için tıkla... Neyi kapatıp açtınız PC'mi?
Onetimeonly dedi: Aynısı banada olmuştu kapattım ve tekar açtım yükleyiciyi yüklenmişti. Genişletmek için tıkla... Neyi kapatıp açtınız PC'mi?
O Onetimeonly Decapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #4 Vito Skaletta dedi: Neyi kapatıp açtınız PC'mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam programı.
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 12 Mart 2021 #5 Onetimeonly dedi: Yok hocam programı. Genişletmek için tıkla... Kapattıktan sonra nasıl açıyoruz? benimki .exe şeklindeydi bunu yeniden mi çalıştıracağım?
Onetimeonly dedi: Yok hocam programı. Genişletmek için tıkla... Kapattıktan sonra nasıl açıyoruz? benimki .exe şeklindeydi bunu yeniden mi çalıştıracağım?
O Onetimeonly Decapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #6 Vito Skaletta dedi: Kapattıktan sonra nasıl açıyoruz? benimki .exe şeklindeydi bunu yeniden mi çalıştıracağım? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Vito Skaletta dedi: Kapattıktan sonra nasıl açıyoruz? benimki .exe şeklindeydi bunu yeniden mi çalıştıracağım? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 12 Mart 2021 #7 O sorun çözüldü fakat FH4 için Xbox oturumu açamıyorum hala. Siz nasıl çözdünüz?
O Onetimeonly Decapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #8 Vito Skaletta dedi: O sorun çözüldü fakat FH4 için Xbox oturumu açamıyorum hala. Siz nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm hocam. Xbox oturumu hakkında bilgim yok maalesef.
Vito Skaletta dedi: O sorun çözüldü fakat FH4 için Xbox oturumu açamıyorum hala. Siz nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm hocam. Xbox oturumu hakkında bilgim yok maalesef.
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 14 Mart 2021 #9 Onetimeonly dedi: Yeni gördüm hocam. Xbox oturumu hakkında bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Onu çözdüm dostum sağolasın yine de.
Onetimeonly dedi: Yeni gördüm hocam. Xbox oturumu hakkında bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Onu çözdüm dostum sağolasın yine de.