Xbox'a flash bellekten oyun atmak

Erahn12

Decapat
Daha fazla  
İlk önce evimdeki internet 15 Mbps çektiği için bir şeyi indirmek için 1 gün geçiyor bunun yerine PC'de olduğu gibi internet cafede flash belleğe yüklesem sonra Xbox'a atabilir miyim? Bu yama olur, oyun olur. (Evet saçma gibi geliyor ama belki vardır )

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox 360'lar kırılabilir ama One ve üstü içinse kırılma yok. Dolayısıyla One ve üstü için şimdilik yok gözükmüyor.

Bende de aynı sorun var internetim çok kötü ve haftada sadece 2 gün erişebiliyorum. Aynısını PC için yapsak olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, yapamazsınız. Fakat eski konsolların emulatörünü kurarsanız o oyunları flash bellek üzerinden oynayabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Bende de aynı sorun var internetim çok kötü ve haftada sadece 2 gün erişebiliyorum. Aynısını PC için yapsak olur mu?

Yapabilirsin herhangi bir internet kafeye git ve flashını tak ve indirireceğin oyunu flasha kaydet sonra kendi PC'ne at.

Teşekkür ederim.

Yapabilirsin herhangi bir internet kafeye git ve flashını tak ve indirireceğin oyunu flasha kaydet sonra kendi PC'ne at.

Oyunu kendi PC'mde satın almış olmam gerekiyor mu? (steam üzerinden)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…