TheHope0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.288 Çözümler 5 17 Kasım 2022 #1 Xbox'A Way Out friend list boş gözüküyor, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2022
Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #2 Origin veya da EA üzerinden deneyin. Artı 0 Eksi
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #3 If I remember correctly, he needs Gold. A membership of his own, not gameshared Gold. Bir Reddit kullanıcısın yazdığına göre iki tarafında Gold üyeliğine sahip olması gerekiyormuş. Artı 0 Eksi
If I remember correctly, he needs Gold. A membership of his own, not gameshared Gold. Bir Reddit kullanıcısın yazdığına göre iki tarafında Gold üyeliğine sahip olması gerekiyormuş.
Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #4 Ryuji Aisaka dedi: If I remember correctly, he needs Gold. A membership of his own, not gameshared Gold. Bir Reddit kullanıcısın yazdığına göre iki tarafında Gold üyeliğine sahip olması gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey var mı bilmiyorum ancak ben arkadaşımla normal hesaplarda oynayıp bitirmiştim. Artı 0 Eksi
Ryuji Aisaka dedi: If I remember correctly, he needs Gold. A membership of his own, not gameshared Gold. Bir Reddit kullanıcısın yazdığına göre iki tarafında Gold üyeliğine sahip olması gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey var mı bilmiyorum ancak ben arkadaşımla normal hesaplarda oynayıp bitirmiştim.
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #5 Ashley888 dedi: Böyle bir şey var mı bilmiyorum ancak ben arkadaşımla normal hesaplarda oynayıp bitirmiştim. Genişletmek için tıkla... Tecrübeli değilim açıkçası ben oynamadım sadece bulabildiğim bilgiyi attım Artı 0 Eksi
Ashley888 dedi: Böyle bir şey var mı bilmiyorum ancak ben arkadaşımla normal hesaplarda oynayıp bitirmiştim. Genişletmek için tıkla... Tecrübeli değilim açıkçası ben oynamadım sadece bulabildiğim bilgiyi attım
Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #6 Ryuji Aisaka dedi: Tecrübeli değilim açıkçası ben oynamadım sadece bulabildiğim bilgiyi attım Genişletmek için tıkla... Anladım yani ben oynarken olmamıştı o yüzden dedim Artı 0 Eksi
Ryuji Aisaka dedi: Tecrübeli değilim açıkçası ben oynamadım sadece bulabildiğim bilgiyi attım Genişletmek için tıkla... Anladım yani ben oynarken olmamıştı o yüzden dedim
KS KS TheHope0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.288 Çözümler 5 17 Kasım 2022 #7 Ashley888 dedi: Origin veya da EA üzerinden deneyin. Genişletmek için tıkla... Origin artık yok. Ea üzerinden oynuyoruz halihazırda . Ryuji Aisaka dedi: If I remember correctly, he needs Gold. A membership of his own, not gameshared Gold. Bir Reddit kullanıcısın yazdığına göre iki tarafında Gold üyeliğine sahip olması gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Konsol için aslında o. Artı 0 Eksi
Ashley888 dedi: Origin veya da EA üzerinden deneyin. Genişletmek için tıkla... Origin artık yok. Ea üzerinden oynuyoruz halihazırda . Ryuji Aisaka dedi: If I remember correctly, he needs Gold. A membership of his own, not gameshared Gold. Bir Reddit kullanıcısın yazdığına göre iki tarafında Gold üyeliğine sahip olması gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Konsol için aslında o.
Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #8 TheHope0 dedi: Origin artık yok. Ea üzerinden oynuyoruz halihazırda . Konsol için aslında o. Genişletmek için tıkla... EA den deneyin o zaman. Artı 0 Eksi
TheHope0 dedi: Origin artık yok. Ea üzerinden oynuyoruz halihazırda . Konsol için aslında o. Genişletmek için tıkla... EA den deneyin o zaman.