Xbox'da miimlendim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 Tane aldın. Hadi bir tane de arkadaşına eşine dostuna aldın tamam. 10 tane almak neyin kafası. Düpedüz suistimal ediyorsun işte daha nesini savunuyorsunuz anlamadım. Yok şu kadar fiyatmış yok bu bilmem neymiş.

Neden alamadığını sorgulayacağın yerde sen şark kurnazlığı yapıp beleş peşinde koşarsan torunun torunu da alamaz. İlelebet alamaz.

Biz de biliyoruz fiyatlar el yakıyor alınacak gibi değil. 2000$ istiyor kullanacağım yazılımı üreten firma hayatta alamam. Ne yapayım eşek gibi muadilini buluyorum muadili olmuyor oldurmaya çalışıyorum.

Yarın bir gün sen o yazılımı içeriği her ne ise üreten olursan görürüm ben seni. 100 tane satacağın Mali 3 tane satabildiğin zaman.

Kazancının vergisini verdiğim makalenin/gönderinin bal gibi kopyalanıp çalındığınıda gördüm, ne DMC'a bir şey yapıyor ne de hukuki yanı var. Üstelik burada kopyalamayı ben kampanya olarak da sunmuyorum. Büyük firmaları bu denli savunurken küçüklerin yanında kimse durmuyor. Bildiğin AVM esnaf ilişkisi. Neden alamadığımı sorgulayım mesela ben neden azure a aylık 700 lira bakiye yükleyemeyip sürekli Free trial kullanıyorum.

1-) Uzak makine kullanmak zorundayım hem bana zaman kazandıran bazı botlar hem de uygulamalar için.

2-) 700 lira neden ayıramıyorum, zamanım kendi gelişimime gidiyor çalışan maaşlı biri değilim, eğer zamanım kalırsa gündelik birkaç iş bakıyorum ama aylık 700'ü nereye karşılayacak.

3-) Azure kullanmak zorunda misin? Alternatiflerin fiyatları da yakın kendim Pi ile sistem yapsam hem masraflı hem de upload hızı çöp, yine kurtarmıyor.

4-) Harcamandan kıs, zaten ucu ucuna yetiyor her şey kasamı yeni topladım taksitinden daha klavye ekran alamadım 2008'de aldıklarımı kullanıyorum.

Kısıtlı imkanla en iyiyi yapmaya çalıştığım için mecbur bu tarz şeylerle uğraşıcam bunun başka çıkar yolu yok ha önerin varsada dinlerim. Emin ol zaten şu şöyle böyle deyip kaldırıp atmak en kolayı. Ben 4-5 sene sonrası için şu an her batağa girmeyi makul buluyorum, çünkü bugün yaptıklarım yarınımı şekillendirecek. Oyun firmalarınında bir kârlarına bakın derim 100 yerine 3 mü kazanıyorlarmış. Ben her tarafı sorunlu bir sistemde büyüğü sorgulamadan küçüğü ezmeyi mantıklı bulmuyorum. Belli durumlarda suistimal dediğimiz şey zorunluluk olabiliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden komedisiniz. Asıl üzüldüğüm şey beni linçlemeye çalışan kişiler arasında forumda görüp saygı duyduğum insanların da olmasi :(.

1 Tane aldın. Hadi bir tane de arkadaşına eşine dostuna aldın tamam. 10 tane almak neyin kafası. Düpedüz suistimal ediyorsun işte daha nesini savunuyorsunuz anlamadım. Yok şu kadar fiyatmış yok bu bilmem neymiş.

10 tane almadım okuma yazman olduğunu varsayarak yeniden okumanı şiddetle tavsiye ederim, Xbox canlı destek ile konuştuğumda indirimli fiyatdan bu hesapla yararlanamadığımı söyledim yeni hesap açmanı tavsiye ederim dedi, satan kişi izin veriyor nasıl yapacağımı anlatıyor siz burada beni linçlemeye çalışıyorsunuz, yazık :D.

Hiç öyle bahane falan üretmeyin. Yaptığınız şey iyi bir şey değil.

Adamlar kendisi yeni hesap açıp dene diyor siz burada laf yapıyorsunuz komedi cidden ya :D.
 
Son düzenleme:
Burada bana laf söylemiyor musunuz şimdi?
Bende aynısını azure için yapıyorum, herkese gökten para yağmadığı için normaldir. Karşısındaki koskoca Microsoft, elini verse kolunu alamıyormuşmuş, yakında haber çıkar Microsoft'u iflasın eşiğine götüren esperoja diye. Bireysel kullandımda metodun crackin dibini gören herkes burada devlet görevlisi usülüne bürünüyor. Gören duyanda refah içinde yüzdüğümüz ülkede 20-30 lira için böyle şeylerle uğraşıyoruz sanacak. Merak etmeyin zaten bu fiyata bu olur mu şu olur mu diye diye her şeyin fiyatını iyice tavanlandırmaya başladınız bunun fiyatını da yakında iyice uçururlar. Umarım en kısa sürede o 45 lirayı mumla arayacak duruma düşersin.

Bana 5 liraya kullanma hakkı tanındıysa bunu istediğim kadar kullanabilirim, bu kadar basit. Tekil kullanım istiyorlarsa, bu aşıldığı takdirde hardware ban tarzı bir şekilde halletsinler.
Yüzlerce yıl kölelikle kaynakları sömürülmüş bir yerle burayı kıyaslamak ayrı bir saçmalık olmuş ama Afrika'da internet hızı çoğu yerde (özellikle upload) bizden hızlı.
Derslerim günün 12-15 saatini kapsıyor. Kalan zamanın da çoğunda blogla uğraşıyorum. Pasif gelir demek bile abartı olur malum adblockerlarla Türkçe içeriğe verilen muhteşem destek sebebiyle verdiğim vergi kazancı ya ucu ucuna yakalıyor ya da bazen geçiyor. Bu dolulukta benim başka türlü çalışma imkânım yok.
Bu durumda ne oluyor hiçbir başarı cezasız kalmaz mı diyoruz :)
Sistem beni bu şekilde ezip kazanmaya çalıştığım 3 kuruştan 10 kuruş vergi almaya çalışırsa, bende o sistemde açık arayıp kullanırım. Stresli ve yorucu bir günden sonra 1-2 saat oynamayı kendime hak görüyorum. Onda da Microsoft iflasın eşiğine geliyor 😄
Bana en mantıklı gelen yaklaşım durumu şartlarına göre değerlendirmek, eğer buradaki amaç 5'den alıp başkalarına 35'e satmak olsaydı linçlemek mantıklı gelirdi. Ama mevcut durumu bu şartları karşılamayan adam mecbur bu tarz şeylerle uğraşacak. Oyun oynamasa farklı bir hobi ile uğraşacak yine karşısına yüksek masraf çıkacak. Ben böyle durumlarda bunu mübah görüyorum. Önce bir temel konular bitsinde ondan sonra ufak ayrıntılara geçin.
 
Netflix'deki deneme sürümünün kaldırılmasının sebebi senin gibi insanların böyle suistimal etmesi umarım biliyorsundur.

Ayrıca internette şöyle bir kod buldum çalışıyor:

G1T-45TL-0D3-SU-L4N3T-G4M3P4SS3.
 
Netflix'deki deneme sürümünün kaldırılmasının sebebi senin gibi insanların böyle suistimal etmesi umarım biliyorsundur.

Ayrıca internette şöyle bir kod buldum çalışıyor:

G1T-45TL-0D3-SU-L4N3T-G4M3P4SS3.
Xbox canlı destek ile görüştüm, bunu yapmama izin veriyorlar Netflix vermiyordu sanırsam, sadece 1 kere aldım ben de.
 
@Esperoja izin mi veriyorlar? :D. Madem izin veriyorlar neden daha sonra fiyatı yükseltiyorlar? Neden seni miimlediler? Net bir şekilde suistimal ediyorsun. Ayrıca anladığım kadarıyla canlı destek senin ilk hesabınla indirimli fiyattan yararlanamadığın şekilde anlayıp yardım etmiş. Bir defa o 5 liralık kampanyadan yararlandıysan artık git ve 45 TL'ye satın al şu Gamepass'i.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı