Xbox'ın hangi konsolu alınmalı?

exitrhyme

Kilopat
Bir haftadır Xbox araştırması yapmaktayım. Amacım evde eşimle, arkadaşlarımla oynayabileceğim oyunları oynamak. Bunun için kinecti destekleyen konsollar ön plana çıkıyor. Xbox One X+ kinect almaya çalışırsam 5000-6000 gibi bir fiyat ortaya çıkıyor. Bu paraya Xbox Series S de alabilirim. Fakat bu Series S'de bahsettiğim şekilde oyunlar mevcut mudur? Kinect olmasa da just dance tarzı oyunlar var mıdır? Sizce hangi konsolu almak mantıklı olur, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox'un tüm oyunlarını oynayabilirsin. Kinect konusunu bilmiyorum.

Xbox 360 ve daha önce çıkanlar dışındaki diğer tüm Xbox'lar aynı ekosistemi kullanmakta, kısaca ilk Xbox One'daki oyunu Xbox Series X'te de oynayabilirsin.
Ancak yeni Xbox'lar için kinect desteği tam yok, onun içinde dönüştürücü almalısın ve tabii ki de Kinect'in kendisini.

Kinect girişi 360 ve One'da var. Daha sonrası içinse adaptör gerekir. Elbette bu da masraf.

Teşekkür ederim, Series S aldım.
2. oyun kolu almayı düşünüyorum, sıfır fiyatları çok pahalı. One S kolları falan var 500-600e 2. el olarak. 2. el almak mı yoksa düşük kalite kol almak mı mantıklı arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam internet üzerinde 50 TL ye çoğu oyunun satışını yapıyorlar. Oradan alabilirsiniz oyunları. Düşük kalite kol almayın sakın, 2. El bir sorunsuz kol almanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…