Xbox'ta oyunlar Türkçe oynanabilir mi?

Yakuphizm

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, sorum şu Xbox'ta keşke break yapabilsek ama şansımız yok farkli bir yöntemle oyunlari Türkçe yama gibi oynama şansımız var mı?

Capture Card alman gerekiyor onun için.
Şu iş görür mü?

Ya da sizin önerebileceğiniz düşük bütçe

Bu da olur biraz bilgilendirirmisiniz bunu nasıl kullanacağım

Şu iş görür mü?

Ya da sizin önerebileceğiniz düşük bütçe

Bu da olur biraz bilgilendirir misiniz bunu nasıl kullanacağım

Bir de hızlı ekran çevirisi yapan bir uygulama lazım mort diye bir şey yükledim ama pek işe yaramadı

Benim attığımın yorumları bayağı iyiydi ondan attım capture Card alırken çok ucuza kaçmaman lazım oyun oynamak istiyorsan. Yapman gereken bilgisayara takıp yazılımıyla beraber kullanmak çok komplike bir şey değil.

Benim attığımın yorumları bayağı iyiydi ondan attım capture Card alırken çok ucuza kaçmaman lazım oyun oynamak istiyorsan. Yapman gereken bilgisayara takıp yazılımıyla beraber kullanmak çok komplike bir şey değil.
Teşekkür ederim araştıracağım dil öğrenemiyorum aklım almıyor ne yaparsam yapayım

Teşekkür ederim araştıracağım dil öğrenemiyorum aklım almıyor ne yaparsam yapayım.

Zamanla öğrenirsin ben 2 yıl önce Türkçe alt yazılı YouTube videoları izleyerek başladım tek yaptığım o şekilde videolar izlemekti şimdi alt yazı olmadan ana dilinde sıkıntı olmadan izliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı