Xbox'taki Minecraft Steam kütüphanesine nasıl eklenir?

İşletim sistemi
Windows 11

erne adam

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben modlu Minecraft'ı Controller ile oynamak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. İnternetten araştırdım herkes Steam kütüphanesine ekleyip yapabilirsiniz diyor ama ben Minecraft'ı her yüklemeye çalıştığımda Xbox'dan yüklüyor. O yüzden Launcher'ını ekleyemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba ben modlu Minecraft oynamak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. İnternetten araştırdım herkes Steam kütüphanesine ekleyip yapabilirsiniz diyor ama ben Minecraft'ı her yüklemeye çalıştığımda Xbox'dan yüklüyor. O yüzden Launcher'ını ekleyemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Modunu direk olarak Minecraft'a atsanız olur mu peki.

Modlu Minecraft icin Steam gerekmez kim demişse yanlış söylemiş. Oyunu modlamak için CurseForge lazım buradan indirebilirsin. Nasıl mod yükleyeceğim diyorsan YouTube'da yüzlerce tutorial var.

Modunu direk olarak Minecraft'a atsanız olur mu peki.
kusura bakmayın yanlış yazmışım ben modlu minecrafı controller ile oynamak istiyorum yazcaktım hemen düzeltiyorum

Modlu Minecraft icin Steam gerekmez kim demişse yanlış söylemiş. Oyunu modlamak için CurseForge lazım buradan indirebilirsin. Nasıl mod yükleyeceğim diyorsan YouTube'da yüzlerce tutorial var.
yanlış yazmışım modlu minecraftı controller ile oynamak istiyorum yazcaktım düzeltiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı