Y yagizcakar3 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1 Merhaba. Benim bilgisayarım kötü bir bilgisayar. Xbox'ın gücünü herhangi bir şekilde Xbox'ın gücüne bilgisayara aktarmanın yolu yok mu?
Merhaba. Benim bilgisayarım kötü bir bilgisayar. Xbox'ın gücünü herhangi bir şekilde Xbox'ın gücüne bilgisayara aktarmanın yolu yok mu?
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.358 Makaleler 1 Çözümler 21 18 Haziran 2022 #2 Gücünü aktarmak derken tam anlayamadım. Xbox'un görüntüsünü bilgisayar ekranından mı almak istiyorsunuz?
Gücünü aktarmak derken tam anlayamadım. Xbox'un görüntüsünü bilgisayar ekranından mı almak istiyorsunuz?
Arthur Yorgan Kilopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 292 Çözümler 2 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #3 Oynadığınız oyunu stream ederek oynayabilirsiniz onun haricinde mümkün değil.
Y yagizcakar3 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #4 Emie dedi: Gücünü aktarmak derken tam anlayamadım. Xbox'un görüntüsünü bilgisayar ekranından mı almak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hayır yani sistem gücünü PC'ye aktarmak. Arthur Yorgan dedi: Oynadığınız oyunu stream ederek oynayabilirsiniz onun haricinde mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Arthur Yorgan dedi: Oynadığınız oyunu stream ederek oynayabilirsiniz onun haricinde mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Arthur Yorgan dedi: Oynadığınız oyunu stream ederek oynayabilirsiniz onun haricinde mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Arthur Yorgan dedi: Oynadığınız oyunu stream ederek oynayabilirsiniz onun haricinde mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Emie dedi: Gücünü aktarmak derken tam anlayamadım. Xbox'un görüntüsünü bilgisayar ekranından mı almak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hayır yani sistem gücünü PC'ye aktarmak. Arthur Yorgan dedi: Oynadığınız oyunu stream ederek oynayabilirsiniz onun haricinde mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Arthur Yorgan dedi: Oynadığınız oyunu stream ederek oynayabilirsiniz onun haricinde mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Arthur Yorgan dedi: Oynadığınız oyunu stream ederek oynayabilirsiniz onun haricinde mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Arthur Yorgan dedi: Oynadığınız oyunu stream ederek oynayabilirsiniz onun haricinde mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 18 Haziran 2022 #5 yagizcakar3 dedi: Yok hayır yani sistem gücünü PC'ye aktarmak. Tamam teşekkürler. Tamam teşekkürler. Tamam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye desteği varsa oynayabilirsiniz oyunları klavye ile.
yagizcakar3 dedi: Yok hayır yani sistem gücünü PC'ye aktarmak. Tamam teşekkürler. Tamam teşekkürler. Tamam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye desteği varsa oynayabilirsiniz oyunları klavye ile.
Y yagizcakar3 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #6 Tamam arkadaşlar teşekkürler. Anladım ben. Olmuyormuş.