S SabroNN Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 19 29 Eylül 2019 #1 Arkadaşta Xclio diye bir kasa varmış ben de PC toplayacağım acaba bu kasa ileriye dönük parçalar vb. uyumlu olur mu? Ya da satsam kac TL'ye satarım yardımcı olur musunuz? Sürprizbozan: Kasa
Arkadaşta Xclio diye bir kasa varmış ben de PC toplayacağım acaba bu kasa ileriye dönük parçalar vb. uyumlu olur mu? Ya da satsam kac TL'ye satarım yardımcı olur musunuz? Sürprizbozan: Kasa
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 29 Eylül 2019 #2 Almanızı önermem.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2019 #3 Yazdığınızı tam olarak anlamadım. Şimdi bu ürün sizde var ama satmak mı istiyorsunuz, yoksa alıp kullanma uygunluğunu mu soruyorsunuz?
Yazdığınızı tam olarak anlamadım. Şimdi bu ürün sizde var ama satmak mı istiyorsunuz, yoksa alıp kullanma uygunluğunu mu soruyorsunuz?