XDA Developers XenForo'ya Geçmiş

Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.057
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
Yıllardır vBulletin kullanan bir site daha XenForo'ya geçiş yapmış. Android'in sancılı ilk günlerinde sık sık kullandığımız XDA Developers da vBulletin'i terk edip XenForo forum yazılımına geçiş yapmış.

Öte yandan sitede giriş sorunları mevcut. Mesela login olduğum halde değilmişim gibi gözüküyor. Sorunun farkındalar ve raporlamak için konu da açmışlar.


1607170466242.png
 
Son düzenleme:
Abi iyi olmuş ya adamsın.
 
vBulletin halen 8 senedir yeni sürüm çıkarmadan 5 sürümünü güncelleyip güncelleyip vermeye, inat etmeye devam etsin. EA ve Steam gibi devler kendilerini fonlamayı kestiğinde ne yapacaklar merak ediyorum.

Yalnızca XDA değil başka forumlar da geçecek gibi duruyor, zaten VB kullanan kalmadı üzücü ki.
 
Classic gibi bir tema ile VB görünümünü koruyacaklarını yazmışlardı. O da eski arayüzcüler için güzel olmuş.
 
Yıllardır vBulletin kullanan bir site daha XenForo'ya geçiş yapmış. Android'in sancılı ilk günlerinde sık sık kullandığımız XDA Developers da vBulletin'i terk edip XenForo forum yazılıma geçiş yapmış.

Öte yandan sitede giriş sorunları mevcut. Mesela login olduğum halde değilmişim gibi gözüküyor. Sorunun farkındalar ve raporlamak için konu da açmışlar.


Eki Görüntüle 765690
Geçişlerini yöneten ekip açık konuşmak gerekirse oldukça beceriksiz. Birçok geliştirici arkadaşımın konuları ve mesajlarının sıraları birbirine girmiş durumda. Yavaş yavaş çözmeye çalışıyorlar ama bizim zamanında vBullettin'den XenForo'ya geçişte yaşadığımız eklenti kaynaklı değil sorunlar. Tamamen yanlış yapılandırılmış veritabanı yedeği kaynaklı. Umarım en kısa zamanda çözerler ve millet başka platformlara kaçmadan önce mevcut kitlelerini tutabilirler.

Bunun yanında XenForo'ya geçişlerinin meyvelerini daha sitenin yükleniş hızından bile toplamaya başlamışlar. Site çok daha tepkisel. :)
 

Geri
Yukarı