xDrive 15 Li Plus kumaş vs suni deri

zavicefta

Hectopat
xDrive 15'li Plus modellerinin sadece siyah ve gri seçenekleri kumaşmış. Ben dikkat etmediğim için kırmızı-siyah modelini aldım suni deri olduğu yazıyor. Kırmızı-siyah modelinin kurulumunu yaptım aşırı rahat ancak forumda deri koltuklar için yazın terletme sorunu olabileceği söyleniyordu. İade edip kumaş modeli almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Plus modeli hakkında bir bilgim yok ancak 15'li modelinin suni deri versiyonuna sahibim. Yazın şortla falan oturduğunuzda rahatsız edebiliyor, sıcak bir bölgede yaşıyorsanız kumaş almanız daha iyi olur. Onun harici temizlik açısından suni deri daha kolay olur diye düşünüyorum.

Plus modeli hakkında bir bilgim yok ancak 15'li modelinin suni deri versiyonuna sahibim. Yazın şortla falan oturduğunuzda rahatsız edebiliyor, sıcak bir bölgede yaşıyorsanız kumaş almanız daha iyi olur. Onun harici temizlik açısından suni deri daha kolay olur diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocam aslında merak ettiğim şey kumaş ve suni deri arasında rahatlık farkı var mı bilen biri cevaplar belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı