xDrive atak vs fırtına

Bütçe
3000 civarı

460msMustafa

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce kumaş modelin kalitesi iyi midir? Yeni bir model olduğu için hakkında yorum bulmak
zor. xDrive ATAK Professional Gaming Chair Grey/Black

İkisi de alınmaz. Bütçeyi biraz çıkabiliyorsan bunu indir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisi de alınmaz. Bütçeyi biraz çıkabiliyorsan bunu indir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ayarlanabilir sırt desteği yok boyun desteği yok ve detaylı oturum bölgesi ölçülerini falan göremedim neden öyle dediniz?

@460msMustafa ayarlanabilir destekten kastın o dandik yastıklar mı? Iskur X'in kendisi üst seviye ergonomiye sahip onlara ihtiyacın olmayacak. Çeşitli incelemeleri Youtube'da, teknik bilgileri de sitesinde bulunuyor. Bütçeyi oraya çıkıyorsan hazır indirime girmiş Iskur X, o üzerine isim basılmış Aliexpress koltuklarından daha iyi bir seçenek.

@460msMustafa ayarlanabilir destekten kastın o dandik yastıklar mı? Iskur X'in kendisi üst seviye ergonomiye sahip onlara ihtiyacın olmayacak. Çeşitli incelemeleri YouTube'da, teknik bilgileri de sitesinde bulunuyor. Bütçeyi oraya çıkıyorsan hazır indirime girmiş ıskur X, o üzerine isim basılmış AliExpress koltuklarından daha iyi bir seçenek.

Oturum ölçüleri ne peki? Ben bulamadım detaylı. Ve merak ettim neden bu kadar ağır konuştunuz xDrive modelini ve Razer modelini deneyimlediniz mi? Aşırı emin konuştunuz o yüzden merak ettim.

Oturum ölçüleri ne peki? Ben bulamadım detaylı. Ve merak ettim neden bu kadar ağır konuştunuz xDrive modelini ve Razer modelini deneyimlediniz mi? Aşırı emin konuştunuz o yüzden merak ettim.

xDrive'ın koltuk ürettirdiği yeri biliyorum, tek büyük bir fabrika Aliexpress'teki koltukların yarısı da aynı yerden çıkıyor. Alt kalite, bu bütçede sana gelmez. Kumaş dediğimiz de polimer. Razer'ın bu koltuğu daha üst kalite malzeme kullanıyor ayaklarından dikişlerine kadar. Arkadaşımda da aynı koltuk var hani bu bütçede daha iyisini bulamazsın, al yaslan arkana zaten anlayacaksın ne olduğunu.

Razer'ın tavsiye ettiği ölçüler 170-190 cm ve -135 kilo.

XDrive'ın koltuk ürettirdiği yeri biliyorum, tek büyük bir fabrika AliExpress'teki koltukların yarısı da aynı yerden çıkıyor. Alt kalite, bu bütçede sana gelmez. Kumaş dediğimiz de polimer. Razer'ın bu koltuğu daha üst kalite malzeme kullanıyor ayaklarından dikişlerine kadar. Arkadaşımda da aynı koltuk var hani bu bütçede daha iyisini bulamazsın, al yaslan arkana zaten anlayacaksın ne olduğunu.

Razer'ın tavsiye ettiği ölçüler 170-190 cm ve -135 kilo.

Ben daha önce hiç mutfak sandalyesi dışında koltuk vs. kullanmadığım için ne alsam güzel gelir o yüzden anlayamam ama bu modeli daha önce de önerdiler. Korkum baldırlarım geniş olduğu için (1.82 boy ve 85 kg civarıyım. Bacaklarımı açmayı seviyorum xd.) Rahatsız etmesi. En az 50 cm civarı ene sahip olan bir oturum kısmı olan koltuk gerekiyor evdeki ölçümlerime göre. Razer alıp bir de ölçüleri uymaz ise iadesi çok zor olursa diye korkuyorum. Bildiğiniz detaylı en ölçüsü veren varsa bakmayı çok isterim tanıtım yapanlardan.

@460msMustafa şu videoyu attığım dakikadan izleyebilirsin. Bayağı açıyor bacakları geniş alet. Razer'ın sitesinde 71 cm genişlik, 63 cm hacim, 127-137 cm yükseklik verilmiş.

@460msMustafa şu videoyu attığım dakikadan izleyebilirsin. Bayağı açıyor bacakları geniş alet. Razer'ın sitesinde 71 cm genişlik, 63 cm hacim, 127-137 cm yükseklik verilmiş.

O videoyu izlerken adamın boyu kısa ve zayıf gibi geldi ve bakınırken böyle
(
) (bu videodaki adama bakarsak kafası dışarıda kalıyor) bir video gördüm ve oturma kısmının en ölçüsünü gördüm (dk 5.56) (39-40 cm civarı) bana küçük gelir diye düşünüyorum daha önce xDrive sancak modeline oturmuştum o da bu ölçü civarıydı ve baldırlarım vs. sıkışmıştı. Bana göre olmadığını düşünüyorum. Başka tavsiyelerin ve önerin varsa açığım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı