@kqqk13 Konuştum geçen hafta en sonunda ikna ettim şikayetvar sitesinde şikayetim var 2K'ya yakın görüntüleme olmuş, bunların fotosunu attım söyledim ettim 1 ay uğraş sonucu ücretsiz geleceklerini kabul ettiler. Yaklaşık 1 hafta oldu daha gelmediler fakat gelecek arkadaş ile konuştum sizin koltuk değişecek büyük ihtimal ürünün çıkmasını bekliyorum dedi.
@MrXena Dostum ben fırtına alırken Akdeniz yoktu, olsa Akdeniz alırdım herhalde görüntü olarak gerçekten çok hoş yapmışlar fakat daha ufak oturma alanı var (45cm) kilo sorunun yoksa onu alabilirsin. Fırtına oturma alanı (47cm) 2cm fark ediyor inan rahatlık önemli tabii bu senin kalça genişliğine ve kilona bağlı.
Geçen hafta servis gelmiştir, yenisine oturduğumda farklı bir şey daha fark ettim bana gelenin süngeri daha azdı 2 saat sonra içerideki tahta plakaya oturmaya başlıyordum bu yeni gelende öyle bir sorun yok tok ve dolgun süngeri var. Eğer alan arkadaşlarında sorunu olursa peşini bırakmasın ben 1 ay uğraştım anca kabul ettirdim ve şikayetvar sitesinede yazdım 2.5k görüntüleme olduğunu belirttim ayrıca potansiyel müşteri kaybınızdır vs diyerekten ikna ettim, sonuç yaslanma yerim artık düz süngeri daha dolgun ve sorunsuz iskelet.