xDrive Fırtına ses normal mi?

Ses sorunu dışında ürünü önerir misin? Rahatlığı falan, geriye yatmıyor demişti birkaç kişi de. Oturma yeri ve sırtı birlikte haraket ediyor demişti sadece.
Bu sorunlarla uğraşıcaksan rahatlık olarak iyi.
Koltuğu ayakları yukarıya gelecek şekilde birinin yarımıyla baş aşağı çevir hocam. Sonra o mekanizmanın olduğu yeri yağla.
Şu konudaki sürtünmeden bahsediyorum.
 
Ses mekanizmadan değil üst tarafta sırt ile oturduğumuz kısımın olduğu yerden geliyor.
Koltuk hiç kullanılmadı sadece montaj yapıldı.
Hocam sırt ile oturak kısmının geri hareketini altta ki mekanizma sağlıyor zaten. Sen iyisimi servis ile görüş bi hocam.
Ses sorunu dışında ürünü önerir misin? Rahatlığı falan, geriye yatmıyor demişti birkaç kişi de. Oturma yeri ve sırtı birlikte hareket ediyor demişti sadece.

Hocam öneririm konforlu başarılı ürün üzmez. Ben bir kazmadık yapıp 1.83 boyumla aldım. Ayaklarıma yastık koyup kullanıyorum 😁
 
Hocam sırt ile oturak kısmının geri hareketini altta ki mekanizma sağlıyor zaten. Sen iyisimi servis ile görüş bi hocam.
Koltuk vidalar uyuşmadığı için dün servis eve geldi. Şuan aradığımda nemlendirici sürün ya da iade edin diyorlar. Sizdeki sırt kısmı ile oturma yerinin arasındaki boşluğun fotoğrafını atabilir misiniz?
Evden çalıştığım için koltuk için yüksek bir fiyat verip xDrive Fırtına modelini aldım. İlk alt mekanizma ve vida yerleri defolu çıktı değiştirdiler. Sonra montajı yapınca bu ses gelmeye başladı. Adamları aradığımızda bu ses normaldir nemlendirici sürebilirsiniz, istemiyorsanız iade edin gibi bir tavırla karşılaştım. Koltuğu alalı yaklaşık bir hafta oldu. Ses gerçekten rahatsız edici. Bu arada doğru montaj yaptığıma eminim. Saatlerce uğraştım. Sizce ne yapmalıyım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Eki Görüntüle 684903
Attıkları cevabı ekledim.
 
Son düzenleme:
Hocam sadece oturak ve sırtlık arasında bulunan mesafeyi gösterecek şekilde fotoğraf ekler misiniz?
Az önceki mesafeyi şuan atamam. Şuan karton sıkıştırıp sürtünmeyi çözdüm. Ama çözmeden önceki mesafe en dik iken içinden çıkan alyandan daha azdı.
Almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle önermiyorum. Bir haftadır yaklaşık 10 saattir uğraşıyorum. Kargo zaten geç geliyor. Sırf yerli diye kanmayın bildiğiniz adam kazıklıyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı