xDrive koltuğun oturak genişliği dar

Zampara Furkan

Hectopat
Yer
İzmir
xDrive Akdeniz, toryum gibi koltuklara oturdum benim gibi baldırı geniş olan kişiler için hiç rahat değil yandaki çıkıntılar (deri) kısmı rahatsız ediyor ve bacağımı açmamı engelliyor sanki böyle ince insanlar için yapılmış gibi bunlar yok mu bu markaların geniş yandan baskı uygulamayan modelleri?

Son düzenleme:
xDrive Akdeniz, toryum gibi koltuklara oturdum benim gibi baldırı geniş olan kişiler için hiç rahat değil yandaki çıkıntılar rahatsız ediyor ve bacağımı açmamı engelliyor sanki böyle ince insanlar için yapılmış gibi bunlar yok mu bu markaların geniş yandan baskı uygulamayan modelleri?
Dostum bende Akıncı modelinden var. Koltuğu alırken boy ve kiloya göre denemen gerekiyor. O tabloya baktın mı? Ben o tabloya göre almıştım ve aşırı rahat ediyorum.

Not : Baldır kısmında rahatsızlığının sebebini tam anlayamadım. Haftanın en az 6 günü günde 2 saat ortalama 30 km bisiklet kullanırım.

Aynı şikayetten muzdaribim hocam. Bildiğime göre atak ya da Altay modellerinin bahsettiğimiz sırt kısmındaki çıkıntılar yok, yanlış bilgi olmasın. Onlar hoşuma gitmişti.

Hocam sırt kısmı değil ben bacak kısmından bahsetmiştim. Bacak kısmı rahat edemedim çıkıntılar bacağımı rahat açmamı engelliyordu.

Dostum bende akıncı modelinden var. Koltuğu alırken boy ve kiloya göre denemen gerekiyor. O tabloya baktın mı? Ben o tabloya göre almıştım ve aşırı rahat ediyorum.

Not: Baldır kısmında rahatsızlığının sebebini tam anlayamadım. Haftanın en az 6 günü günde 2 saat ortalama 30 km bisiklet kullanırım.

Uzun süre kullanımdan bahsetmiyorum hocam o koltuğun yandaki çıkıntı kısmı var ya o bacağımı açmamı engelliyor rahat oturamıyorum. Bacağımı rahat açamadığımdan dolayı hiç rahat edemedim.

Son düzenleme:
Hocam atak modelinde de bağdaş kuramıyorum, iki bacağımı rahat uzatamıyorum diye yorum görmüştüm ama dediğiniz gibi fotoğraflar da o yanlardaki çıkıntı kısmı hiç yok değil de ufak gibi geldi. Altay modeli de 9.500 TL ona hiç yorum yapmıyorum :). Siz hangi modeli kullanıyordunuz?

Uzun süre kullanımdan bahsetmiyorum hocam o koltuğun yandaki çıkıntı kısmı var ya o bacağımı açmamı engelliyor rahat oturamıyorum. Bacağımı rahat açamadığımdan dolayı hiç rahat edemedim.
Aynen dostum bende ondan bahsettim işte ben Akıncı modelinde rahatlıkla oturuyorum. Dediğin modelleri denemedim. Demek istediğim boy ve kiloya göre tabloları var. Onlara bakıp bir tanesini dene. Belkide oturma pozisyonuna uygun değildir oda olabilir. Her insan her sandalyede rahat edemez sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı