xDrive mı, zio mu?

houl

Hectopat
Yer
Eskişehir/Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Grafik Tasarımcı
Öncelikle herkese merhabalar. Sizce xDrive mı, zio mu almayılım? Koltuğa verebileceğim maksimum ücret 1500TL, sizce hangi markayı tercih etmek daha mantıklı olur? Veya farklı marka önerileriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim, ayrıca bu markalara sahip modelleri kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok iyi olur. Şimdiden hepiniz sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Model bilgim yok ama xDrive pişman ettirmez. Dayanıklı sağlam kaliteli. Ve çoğu yayıncı kullanıyor.
Teşekkür ederim. Aslında benim de aklımda sadece xDrive vardı. Ancak bazı yayıncılardan Zio'yu gördüm. Biraz bakındım ve tasarımları tatlı geldi, o yüzden bir sorayım dedim. Tekrar fikrin için saol.

XDrive fakat hangi modelden bahsediyoruz?
2 koltuğun da modellerini atar mısın?
Cougar koltukları da fena değil, geniş ve kaliteliler, İncehesap'ta sık sık indirime giriyor.
Aklımda bir model yok, ancak bütçem 1500TL. Sizin bu fiyat aralığında bir öneriniz varsa söyleyebilir misiniz?
xDrive hocam, koltukları çok daha iyi.
Söylediğim bütçeye hangi modelini önerirsin? Mümkünse stoğu olsun :D neye baksam hepsinin stokları tükenmiş.

Aklımda bir model yok, ancak bütçem 1500TL. Sizin bu fiyat aralığında bir öneriniz varsa söyleyebilir misiniz?

Söylediğim bütçeye hangi modelini önerirsin? Mümkünse stoğu olsun :D neye baksam hepsinin stokları tükenmiş.
Eğer 1.80-80 kilo altında biriyseniz 15'li serisi size olacaktır.
Zio ise çok bildiğim marka değil, cuma günü indirimleri kovalayıp gelen koltuklardan birini de seçebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı