LypherX Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #21 Sawgent54 dedi: Bende toryum versyonunu 3400tlye sipariş verdim hocam kumaş hepsiburadadan sepette %15 indirimliydi pazartesi gelicek bakalım yorumlarda iyiydi burdaki arkadaşlarda tavsiye etti xdrivede karar kıldım Genişletmek için tıkla... Kanka Koltuk Nasıl alınırmı rahatmı veya hawk mı alayım
Sawgent54 dedi: Bende toryum versyonunu 3400tlye sipariş verdim hocam kumaş hepsiburadadan sepette %15 indirimliydi pazartesi gelicek bakalım yorumlarda iyiydi burdaki arkadaşlarda tavsiye etti xdrivede karar kıldım Genişletmek için tıkla... Kanka Koltuk Nasıl alınırmı rahatmı veya hawk mı alayım
S Sawgent54 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 640 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #22 LypherX dedi: Kanka Koltuk Nasıl alınırmı rahatmı veya hawk mı alayım Genişletmek için tıkla... Hocam koltuktan memnunum günümün 3-4 saatini pc başında geçiriyorum uzun kullanımda rahatsızlık yaşamadım hawkı bilmediğim için bişiy diyemem
LypherX dedi: Kanka Koltuk Nasıl alınırmı rahatmı veya hawk mı alayım Genişletmek için tıkla... Hocam koltuktan memnunum günümün 3-4 saatini pc başında geçiriyorum uzun kullanımda rahatsızlık yaşamadım hawkı bilmediğim için bişiy diyemem