CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 8 Ocak 2021 #1 XenForo'da kayıt olurken e-posta doğrulaması değil de yönetici doğrulaması yapılsın istiyorum. Nasıl yapabilirim?
XenForo'da kayıt olurken e-posta doğrulaması değil de yönetici doğrulaması yapılsın istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Çözüm Yosemite Sam 8 Ocak 2021 Çözüldü - Email doğrulama kapatma Merhabalar üye olurken email doğrulamayı kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim? xenforo.web.tr
Çözüldü - Email doğrulama kapatma Merhabalar üye olurken email doğrulamayı kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim? xenforo.web.tr
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #2 Çözüldü - Email doğrulama kapatma Merhabalar üye olurken email doğrulamayı kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim? xenforo.web.tr Artı 1 Eksi Çözüm
Çözüldü - Email doğrulama kapatma Merhabalar üye olurken email doğrulamayı kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim? xenforo.web.tr