Xeon E5430 ve GTX 750 Ti GTA:SA düşük performans problemi

GTX 750 Ti

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarda ara sıra GTA SA açıp oynuyorum. Windows 7 ve 8.1'de hiçbir sıkıntı yokken Windows 10'da oynamak istediğimde acayip bir kasma yapıyor. Bunun işletim sistemiyle ilgili olduğuna kanaat getirdim. Uyumluluk modu bir işe yaramıyor maalesef. Yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.

Sistemim;
  • Xeon E5430
  • 6 GB RAM
  • GTX 750 Ti

MSI Afterburner ile oyun içi ekran görüntüsü atmanız gerekmekte. Monitörünüzü de yazın sistem yeterli.

Oyun içi değerlerle alakası yok. FPS düşüklüğüde yaşamıyorum işletim sisteminden kaynaklanıyor bu sorun dediğim gibi. Aynı konuyu daha öncede açmıştım ama çözüm bulamadım. Oyun Windows 10'la uyumlu değil. Max Payne gibi eski oyunlarda bir sıkıntı yokken bunun sadece GTA SA'da olması çok can sıkıcı bir durum.

Madem bu kadar çok biliyorsun niye konu açıyorsun. Elimizde bir şeyler olmalı ki çözelim bunun için de ilk önce sorunu anlamak lazım. FPS düşüklüğü için mi fotoğrafı istediğimi sanıyorsun. Neyse.

Çok bilmişlik yapmıyorum. Değerler aynı, sıcaklık normal. Bu oyunun neden Windows 10'da kastığını anlamaya çalışıyorum. Eğer değerlerde bir sıkıntı olsaydı diğer işletim sistemlerinde de sorunsuz oynayamazdım.

@Rahasa arkadaşımıza katılıyorum. Oyun içi işlemci, ekran kartı gibi bileşenlerin çalışma oranları, sıcaklıkları vs kontrol edilecek, bu yüzden Afterburner görüntüsü isteniyor. Siz normal diyorsunuz ama size göre normal nedir, biz bunu bilmiyoruz. Sorununuza çözüm bulmak istiyorsanız istenenleri yaparsınız. Eğer çözüm önerilerini reddederseniz gerçekten de konu açmanızın bir anlamı kalmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…