Xeon E5440 macOS Siyah Ekran Sorunu

17,1 veya 18,3 ile de denedin mi ?

Hayır, onları denemedim. Direkt olarak 6,1 denedim, 17,1'i mi yoksa 18,3'ü mü ilk deneyeyim? HDMI kablosunu çıkarmayı ve -x komutunu deneyeceğim akşama inşallah. Ardından birinden birini denerim.

Hayır, onları denemedim. Direkt olarak 6,1 denedim, 17,1'i mi yoksa 18,3'ü mü ilk deneyeyim? HDMI kablosunu çıkarmayı ve -x komutunu deneyeceğim akşama inşallah. Ardından birinden birini denerim.
Denemeden nasıl çözüme ulaşmayı düşünüyorsun

Merhaba tekrar arkadaşlar, SIMBIOS'u 17,1-18,3-6,1 olarak değiştirdiğimde aşağıdaki gibi oluyor - x ile girip şifresiz giriş dediğimde.

-x ve SIMBIOS 17,1 ile sistemi başlattığımda aldığım sonuç.

Sisteme normal şekilde giremediğimden kext de yükleyemiyorum.
Yukarıda denedim, yanlış anlamayın siz daha iyi bilirsiniz ama SMBIOS ile ilgili olduğundan emin olmamaya başladım.

-x komutunu ekleyin demedin ben size. -x komutunu kaldırıp dene.

-x'i Kemal hocam söylemişti. Bir de siyah ekranlarda - x kullanmadım, sadece öncesinde - x ile girip şifresiz girişi ayarlayıp normal başlangıç yaptım.

Önerimi söyledim, dediğim SMBIOS'lar ile sırası ile tek tek dene ama -x komutu olmadan.

Aynen öyle yaptım, SIMBIOS'ları denerken - x komutu kullanmadım. Sadece bir sefer öncesinde - x ile girip şifresiz girişi ayarlayıp her seferinde - x olmadan normal başlangıç yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…