Xeon E5450 SLBBM vs SLANQ

Merhaba, yakında GT 1030 ekran kartını alacağım. Şu anki işlemcim ile darboğaz olacağı için işlemci almak istedim. Xeon E5450 işlemcisini AliExpress'de 150 TL'ye buldum. Gigabyte GA-G41MT-ES2L anakartıma uyacak en iyi işlemcilerden birisi buymuş. Ama ürünü alırken bana SLBBM-SLANQ diye seç diyor. Ben BIOS Update atılmış bir işlemci almak istiyorum. Hangisini seçmem gerekiyor? Sizden diğer isteğim ise AliExpress'ten bu işlemciyi satan güvenilir satıcıları gösterebilir misiniz? Anakart soketini kesmek istemiyorum. Bu özelliklerde ilanlar atabilir misiniz?

BIOS Update işlemciye değil anakarta atılır. İnternette neredeyse tüm anakartlar için Xeon modlu BIOS yayınlayan bir kanal var unutttum şimdi adını ama AFUWIN ile çok kolay yaparsınız.

BIOS Update işlemciye değil anakarta atılır. İnternette neredeyse tüm anakartlar için Xeon modlu BIOS yayınlayan bir kanal var unutttum şimdi adını ama AFUWIN ile çok kolay yaparsın.
Hocam o zaman hiç girmeyeyim bios işlerine. Ben hiç beceremiyorum. Geçen sefer Bios'da bir şeyler denediğimde bilgisayarı bozmuştum. Nasıl yaptığım hakkında bir fikrim yok. Flash bellek olmadan Bios Update atılıyor mu ?

Merhaba, yakında GT 1030 ekran kartını alacağım. Şu anki işlemcim ile darboğaz olacağı için işlemci almak istedim. Xeon E5450 işlemcisini AliExpress'de 150 TL'ye buldum. Gigabyte GA-G41MT-ES2L anakartıma uyacak en iyi işlemcilerden birisi buymuş. Ama ürünü alırken bana SLBBM-SLANQ diye seç diyor. Ben BIOS Update atılmış bir işlemci almak istiyorum. Hangisini seçmem gerekiyor? Sizden diğer isteğim ise AliExpress'ten bu işlemciyi satan güvenilir satıcıları gösterebilir misiniz? Anakart soketini kesmek istemiyorum. Bu özelliklerde ilanlar atabilir misiniz?
SLBBM modeli daha yeni üretilmiş modeldir. SLBBM modelini tercih etmelisiniz.

Hocam ben videolarda hep BIOS'a girip yaptıklarını gördüm. BIOS'a girmeden yapılıyor mu? Flash kesin lazım değil mi?

Flash lazım da BIOS'a girmek şart değil.

AFUWIN BIOS Güncelleme

Buradaki adımları takip ederek modlu BIOS'u yükleyebilirsiniz. Modlu BIOS dosyasını da YouTube'dan bulursunuz kıyamet kadar video var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı