ahmet adıyaman Femtopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #1 Cevap bekliyorum ona göre Xeon X3440 alacağım.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #2 ahmet adıyaman dedi: Cevap bekliyorum ona göre Xeon X3440 alacağım. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum fakat pek memnun değilim.
ahmet adıyaman dedi: Cevap bekliyorum ona göre Xeon X3440 alacağım. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum fakat pek memnun değilim.
ahmet adıyaman Femtopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #3 Hyuuga Neji dedi: Ben kullanıyorum fakat pek memnun değilim. Genişletmek için tıkla... düşük ayarlarda kaç fps görüyorsun Hyuuga Neji dedi: Ben kullanıyorum fakat pek memnun değilim. Genişletmek için tıkla... ekran kartın ne
Hyuuga Neji dedi: Ben kullanıyorum fakat pek memnun değilim. Genişletmek için tıkla... düşük ayarlarda kaç fps görüyorsun Hyuuga Neji dedi: Ben kullanıyorum fakat pek memnun değilim. Genişletmek için tıkla... ekran kartın ne