Xeon X5450 işlemciye anakart önerisi

xEqualyy

Hectopat
Selamlar arkadaşlar. Elimde Xeon X5450 işlemci ve 4+4 DDR3 RAM'lerim var. Anakartım yandığı için anakart bakıyorum birkaç gündür. Durum pek iç açıcı değil. Hangi anakarta baksam Watt olarak 95 105 arası yazıyor ama benim işlemcim modlanmış ve 120 Watt güç çekiyor. Var ise kullanan yanıtlarınızı bekliyorum.

Gigabyte G41m-combo anakart kullanıyorum ben 775 pin. Gayet iyi, tavsiye ederim. Modlu Xeon işlemciler için uygundur. YouTube'da videoları mevcut. DDR2 1066MHz ve DDR3 1333MHz iki RAM seçeneğinden biriyle çalışabiliyor.

Asrock G41M VS-3 öneririm, aynı işlemciyi Asus P5P41-C anakartımda da kullanıyorum.

Bu siteden BIOS mod destekli anakartları görebilirsiniz;

Hocam Asrock G41M VS-3 bu anakartı aldıktan sonra bir şey yapmam gerekmez değil mi
Gigabyte G41m-combo anakart kullanıyorum ben 775 pin. Gayet iyi, tavsiye ederim. Modlu Xeon işlemciler için uygundur. YouTube'da videoları mevcut. DDR2 1066MHz ve DDR3 1333MHz iki RAM seçeneğinden biriyle çalışabiliyor.
Bunda denedim ekrana görüntü dahi gelmedi

Anakartı aldıktan sonra BIOS modu kurmadan Xeon işlemcimi tanımıştı, BIOS modu kurunca ısı değerleri %25 civarı düşmüştü işlemcinin. Asrock anakartımda soket pinleri büküldüğü için Asus'a geçtim, yoksa uzun yıllar beni götürebilecek bir anakarttı.

Bunda denedim ekrana görüntü dahi gelmedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu linkte X5460'tan başarılı görüntü alabiliyor.
Bu kanalı bir inceleyin derim, sadece Gigabyte için değil 775pin anakartlar ve modlu Xeon işlemcilerle ilgili videoları var, kafanızda bir fikir oluşabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı