Xeon x5460 ile İ5 4570'i karşılaştırmak

Hocam aynen dediğiniz gibi HDD'yi birinci sıraya alıcaksınız. Aynı anakartı bende kullanıyorum ve sistem kötü olduğu için darboğaz dan dolayı bir şey oynanmıyor. Xeon işlemci dediğiniz gibi iyiyse fiyatlarıda ucuzmuş baya. Bu arada ekran kartı olarak R7 240 kullanıyorum.

Hocam aynen dediğiniz gibi HDD'yi birinci sıraya alıcaksınız. Aynı anakartı bende kullanıyorum ve sistem kötü olduğu için darboğaz dan dolayı bir şey oynanmıyor. Xeon işlemci dediğiniz gibi iyiyse fiyatlarıda ucuzmuş baya. Bu arada ekran kartı olarak R7 240 kullanıyorum.
Buradan alabilirsiniz: Intel Xeon E5450 Processor 3.0GHz 12M 1333Mhz xeon 775 CPU equal to Q9650 works on LGA775 mainboard no need adapter-in Processors from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bendeki anakarta takılabilecek en iyi işlemci hangisidir xeon olarak? Bu arada bu anakarta takılabilen en iyi işlemci q9650 sanırım ve takılabilen modlanmış xeon işlemcilerin bazıları q9650 den iyi. Senin verdiğin linkteki ise q9650 hemen hemen aynı performans yazıyor.

Ah şu goruntu bir daha gelse de bende boot ayarlarini yapsam.2 günde bir goruntu alabiliyorum ondada bir seyi beceremiyorum.Allah askina su ekrana neden goruntu cok nadir geliyor bilen varsa bir cozum soylesin kac gundur sabi sabir tukendim varya 1 hafta oldu anakarti alali daha sistemi birkere acabildim.

Bendeki anakarta takılabilecek en iyi işlemci hangisidir xeon olarak? Bu arada bu anakarta takılabilen en iyi işlemci q9650 sanırım ve takılabilen modlanmış xeon işlemcilerin bazıları q9650 den iyi. Senin verdiğin linkteki ise q9650 hemen hemen aynı performans yazıyor.
Senin anakart benimkinden ise şayet,benim aldigim islemciden iyisini takamazsin o anakarta.

Peki ben sizlere bir soru sorayım, masaüstü bilgisayarım G41 chipsetine sahip, şu an hali hazırda q6600 takılı ve voltajsız o.c. yaparak 3.00 Ghz'de kullanıyorum, anakartım Gigabyte GA-G41MT-S2PT rev. 1.1, ekran kartım gtx 650, şimdi tam olarak sormak istediğim şu ben bu işlemciyi bir Xeon işlemci ile değiştirsem oyunlarda ve günlük kullanımda bir performans artışı yaşarmıyım yoksa boşa bir masraf mı olur, bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı