Anakart modelin nedir? Ayrıca X5460 çok ısınan bir işlemci. Soğutucunuza güveniyorsanız X5460, diğer türlü E5450. Arada ufak performans farkı olarak X5460 önde fakat E5450 soğutma açısından daha avantajlıdır.
Anakart modelin nedir? Ayrıca X5460 çok ısınan bir işlemci. Soğutucunuza güveniyorsanız X5460, diğer türlü E5450. Arada ufak performans farkı olarak X5460 önde fakat E5450 soğutma açısından daha avantajlıdır.
Şu an sistemimde kendim kullanıyorum. İkisini de kullandım. X5460'ı çok zor soğutabildim. Kullandığımdan biliyorum. Kesinlikle ısınmıyor ne demek? İkisini de denedim. X5460 bariz daha fazla ısınıyor.
E5450'nin yükteki durumunu bilemiyorum fakat X5460, Cooler Master 212 Evo ile boşta 40-50 derecelere ulaşıyor.
Fakat bu değerler küçük bir kasada geçerli. Yükte ise 60'lı değerleri pek aşmadı. Bu tip bir soğutucu varsa pek kafaya takmaya gerek yok.
Şu an sistemimde kendim kullanıyorum. İkisini de kullandım. X5460'ı çok zor soğutabildim. Kullandığımdan biliyorum. Kesinlikle ısınmıyor ne demek? İkisini de denedim. X5460 bariz daha fazla ısınıyor.
Konudaki postumu iyi okuyun. E5450'den daha fazla güç tüketip ısınmadığını detaylıca anlattım. Bahsettiğiniz bu işlemcilerin satışını yapan biri olarak aradaki sıcaklık farkının overall olarak kesinlikle bir farkının olmadığını söyleyebilirim. Konuda belirttiğim gibi X performans serisi işlemciler E serisi Mainstream işlemcilere göre boşta daha az güç tüketir. Yani boşta X5460 daha az güç tüketip daha az ısı açığa çıkarıyor. Yükte 0.16 MHz frekans fazlalığı olacağı için ısı 0 ila 1 derece arasında artabilir.
p5g4tmlx anakartım var zeon x5460 işlemci aldım çalışmıyor taktım kurdum çalıştı herşey fanlar falan hiç sorun yok fakat ekran gelmiyor eski işlemciyi tekrar taktım çalıştı nasıl yaparım bi türlü çözemedim lütfen yardımcı olun
bilen arkadaşlar lütfen bana ulaşırsa daha rahat anlaşırız 05056999245