Loading00 Decapat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 723 Çözümler 5 8 Ağustos 2022 #11 GTX 970 dedi: Kaç FPS alıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... 900p de oynuyorum tüm ayarlar normalde 60 70 arası.
GTX 970 dedi: Kaç FPS alıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... 900p de oynuyorum tüm ayarlar normalde 60 70 arası.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #12 Silinen üye dedi: Hocam gtx 750 ti i5 3570 açar mı? Genişletmek için tıkla... FiveM o kadar ağır bir şey değil üstüne optimizasyon şeyleri falan ekleniyor serverlara fps kaybı yaşamazsınız o kadar.
Silinen üye dedi: Hocam gtx 750 ti i5 3570 açar mı? Genişletmek için tıkla... FiveM o kadar ağır bir şey değil üstüne optimizasyon şeyleri falan ekleniyor serverlara fps kaybı yaşamazsınız o kadar.
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #13 Hyuuga Neji dedi: FiveM o kadar ağır bir şey değil üstüne optimizasyon şeyleri falan ekleniyor serverlara fps kaybı yaşamazsınız o kadar. Genişletmek için tıkla... Kaç fps alırım? Silinen üye dedi: Kaç fps alırım? Genişletmek için tıkla... SSD var ayrıca
Hyuuga Neji dedi: FiveM o kadar ağır bir şey değil üstüne optimizasyon şeyleri falan ekleniyor serverlara fps kaybı yaşamazsınız o kadar. Genişletmek için tıkla... Kaç fps alırım? Silinen üye dedi: Kaç fps alırım? Genişletmek için tıkla... SSD var ayrıca
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #14 Silinen üye dedi: Kaç fps alırım? SSD var ayrıca Genişletmek için tıkla... Normalde kaç fps alıyorsanız maksimum 15 fps falan düşer öyle diyeyim aslında çoğu oynadığınız sunucuya bağlı ama genel olarak öyle.
Silinen üye dedi: Kaç fps alırım? SSD var ayrıca Genişletmek için tıkla... Normalde kaç fps alıyorsanız maksimum 15 fps falan düşer öyle diyeyim aslında çoğu oynadığınız sunucuya bağlı ama genel olarak öyle.
GTX 970 Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 378 Çözümler 3 8 Ağustos 2022 #15 Hyuuga Neji dedi: Çok rahat açar. Genişletmek için tıkla... RAM olarak 6 GB RAM'i varmış. Çok büyük sıkıntı yapar mı?
Hyuuga Neji dedi: Çok rahat açar. Genişletmek için tıkla... RAM olarak 6 GB RAM'i varmış. Çok büyük sıkıntı yapar mı?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #16 GTX 970 dedi: RAM olarak 6 GB RAM'i varmış. Çok büyük sıkıntı yapar mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum orasını benim 12 GB var oynadığınız sunucuya bağlı kendiniz deneyerek görebilirsiniz.
GTX 970 dedi: RAM olarak 6 GB RAM'i varmış. Çok büyük sıkıntı yapar mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum orasını benim 12 GB var oynadığınız sunucuya bağlı kendiniz deneyerek görebilirsiniz.
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #17 Hyuuga Neji dedi: Bilmiyorum orasını benim 12 GB var oynadığınız sunucuya bağlı kendiniz deneyerek görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi sunucuda oynadığınızı sorabilir miyim yasak değil ise?
Hyuuga Neji dedi: Bilmiyorum orasını benim 12 GB var oynadığınız sunucuya bağlı kendiniz deneyerek görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi sunucuda oynadığınızı sorabilir miyim yasak değil ise?
Loading00 Decapat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 723 Çözümler 5 8 Ağustos 2022 #18 GTX 970 dedi: RAM olarak 6 GB RAM'i varmış. Çok büyük sıkıntı yapar mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlar en düşükte olduğu sürece fazla sıkıntı yapmaz. 4 GB RAM'le oynuyordum takılmalar ve kaplama hataları dışında sorun yoktu.
GTX 970 dedi: RAM olarak 6 GB RAM'i varmış. Çok büyük sıkıntı yapar mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlar en düşükte olduğu sürece fazla sıkıntı yapmaz. 4 GB RAM'le oynuyordum takılmalar ve kaplama hataları dışında sorun yoktu.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #19 Silinen üye dedi: Hocam hangi sunucuda oynadığınızı sorabilir miyim yasak değil ise? Genişletmek için tıkla... Cevaplamasam daha iyi şu anlık yasak olabilir.
Silinen üye dedi: Hocam hangi sunucuda oynadığınızı sorabilir miyim yasak değil ise? Genişletmek için tıkla... Cevaplamasam daha iyi şu anlık yasak olabilir.
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #20 Hyuuga Neji dedi: Cevaplamasam daha iyi şu anlık yasak olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ben aynı sistemim (gtx 750 ti i5 3570) ile oyuna girememiştim çok yavaştı o sorun düzelir mi?
Hyuuga Neji dedi: Cevaplamasam daha iyi şu anlık yasak olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ben aynı sistemim (gtx 750 ti i5 3570) ile oyuna girememiştim çok yavaştı o sorun düzelir mi?