Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 20 Haziran 2024 #1 Tek istediğim Xfce masaüstü veya bilgisayarı az yoran bir işletim sistemi olsun. Şimdiden teşekkürler. Aklımda FreeBSD var sizce kullanmaya değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2024
Tek istediğim Xfce masaüstü veya bilgisayarı az yoran bir işletim sistemi olsun. Şimdiden teşekkürler. Aklımda FreeBSD var sizce kullanmaya değer mi?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 20 Haziran 2024 #2 Ippo Makonouchi dedi: Tek istediğim Xfce masaüstü veya bilgisayarı az yoran bir işletim sistemi olsun. Şimdiden teşekkürler. Aklımda FreeBSD var sizce kullanmaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Linux'a hakimsen Arch+Xfce yapabilirsin. Eğer çok hakim değilsen ya da Arch kullanmak istemiyorsan Linux Lite kurabilirsin.
Ippo Makonouchi dedi: Tek istediğim Xfce masaüstü veya bilgisayarı az yoran bir işletim sistemi olsun. Şimdiden teşekkürler. Aklımda FreeBSD var sizce kullanmaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Linux'a hakimsen Arch+Xfce yapabilirsin. Eğer çok hakim değilsen ya da Arch kullanmak istemiyorsan Linux Lite kurabilirsin.
Kol Böreği Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 120 20 Haziran 2024 #3 İstediğin her dağıtıma Xfce kurabilirsin. Arch: sudo pacman -S xfce4 xfce4-goodies Debian: sudo apt install xfce4 xfce4-goodies Kurduktan sonra sistemi yeniden başlat ve giriş ekranından Xfce seç. Diğer dağıtımları bilmiyorum ama komutlar benzerdir muhtemelen.
İstediğin her dağıtıma Xfce kurabilirsin. Arch: sudo pacman -S xfce4 xfce4-goodies Debian: sudo apt install xfce4 xfce4-goodies Kurduktan sonra sistemi yeniden başlat ve giriş ekranından Xfce seç. Diğer dağıtımları bilmiyorum ama komutlar benzerdir muhtemelen.