Merhaba arkadaşlar, ekran kartı olarak RX 590 almayı düşünüyorum. Marka olarak XFX ya da MSI almayı düşünüyorum. Uzun ömürlü olmasını istediğimden Sapphire'i almayacağım. Bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? MSI'ın incelemesini bulamadım. Ama XFX'e baktığımda gayet kaliteli parçaların kullanıldığını birkaç site dile getirmiş başta Techpowerup olmak üzere. Siz hangisini önerirsiniz? Bir de zahmet olmazsa XFX için bir link bırakır mısınız? Şu an Nanokatolog'ta satılıyor ama oradan alırsam bir sıkıntı yaşar mıyım tedarik süresi dışında? Amazon'da da stokta bulunmuyor. Bu ikisi arasından seçtiğiniz modeli neden seçtiğinizi belirtirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Dediğiniz iki modelde yüksek sıcaklığa erişiyor ancak MSİ ARMOR fanları daha çok dönüyor ve gürültülü çalışıyor diye düşünüyorum illa ikisinden birini alacaksanız XFX olabilir ancak bütçe aşabilirseniz KDV indirimi ile 1660 Tİ ucuza alırsınız.
Bana kalsa ikisini de almazdım.
Dediğiniz iki modelde yüksek sıcaklığa erişiyor ancak MSİ ARMOR fanları daha çok dönüyor ve gürültülü çalışıyor diye düşünüyorum illa ikisinden birini alacaksanız XFX olabilir ancak bütçe aşabilirseniz KDV indirimi ile 1660 Tİ ucuza alırsınız.
Bana kalsa ikisini de almazdım.
Bu XFX'i nereden bulabilirim?
Birşey soracağım, bu MSI'da 2x8 güç kablosu istiyor ama XFX'de 1x6 ve 1x8 güç kablosu istiyor neden bu şekilde sadece MSI var diğer markalar XFX ile aynı.
Bu XFX'i nereden bulabilirim?
Birşey soracağım, bu MSI'da 2x8 güç kablosu istiyor ama XFX'de 1x6 ve 1x8 güç kablosu istiyor neden bu şekilde sadece MSI var diğer markalar XFX ile aynı.
Eğer GTX 1660 alırsam ya MSI Gaming X yada Evga XC Ultra Gaming alacağım. Eğer GTX 1660 Tİ alabilirsem MSI Armor OC yada Evga XC Ultra Gaming alacağım bu iki seride hangi markayı tercih ederdiniz?
Eğer GTX 1660 alırsam ya MSI Gaming X yada Evga XC Ultra Gaming alacağım. Eğer GTX 1660 Tİ alabilirsem MSI Armor OC yada Evga XC Ultra Gaming alacağım bu iki seride hangi markayı tercih ederdiniz?