XFX RX 6650 XT Radeon Software "paket kaydettirilemedi" hatası

Jude2World

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, uzun süredir AMD Radeon Software uygulamasına giriş yapamıyorum. Yaklaşık olarak 2-3 sürücüdür uygulamaya tıkladığımda başlatılamıyor. Yönetici olarak başlatmayı denediğimde ise aşağıda görselini paylaştığım hatayı veriyor. DDU ile güvenli mod açık şekilde sürücüyü kaldırdım ve 22.10.2 sürücüsünü kurdum fakat hata aynen devam ediyor. Aslında çok da önemli değil benim için fakat kafama takıldı çözmek istiyorum. Sistem bilgilerim imza kısmında mevcut, kullandığım Windows sürümü Windows 11. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
amdhata.png

Elinizde başka disk var mı? Sorun yazılımsal gibi duruyor. Önemli verileri yedek alıp format atmayı deneyin.
Hocam maalesef şu an elimde farklı bir disk yok. Çok fazla da veri var bilgisayarda. Bu hata için format atmak biraz gereksiz geliyor. Çözebileceğimiz bir yol varsa çözelim yoksa da kalsın kafasındayım açıkçası. Teşekkür ederim yine de.

Hocam maalesef şu an elimde farklı bir disk yok. Çok fazla da veri var bilgisayarda. Bu hata için format atmak biraz gereksiz geliyor. Çözebileceğimiz bir yol varsa çözelim yoksa da kalsın kafasındayım açıkçası. Teşekkür ederim yine de.
Farklı dizine kurmayı deneyin, kurarken açıkta program olmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı