XFX RX 6700 XT AFMF 2.1 görüntüyü bozuyor

Levent ÜNSAL

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi bayramlar. Sistemimde birkaç gün öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu fakat AFMF'yi etkinleştirdiğimde bağlantıdaki videoda olan sorun başlıyor. İşin garibi oyun grafiklerinde nesnelerinde böyle bir sorun yok sadece cross da ve HUD göstergelerde yaşıyorum AFMF'yi kapattığımda hiçbir sorun kalmıyor. Fakat o zaman da para verip aldığım kartın performansını alamıyorum ve kare gecikmesi neredeyse iki katından fazlaya çıkıyor. Denemediğim işletim sistemi denemediğim Radeon sürücüsü kalmadı. Yani 20 yıldır bilgisayar teknisyeniyim aklıma gelmeyen şey kalmadı VESA sertifikalı DisplayPort kablosundan tutun V-Sync monitörde override ne varsa kapalı açık tekrar tekrar denedim ve bu deneyişleri temiz olsun diye DDU ile falan da değil her seferinde yeni format atarak denedim ne çare. Bunun nedeni ya da çözümü nedir yaşayan var mı acaba?

AFMF SORUNU

Monitör: Gigabyte M27Q 170Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
reis alakasız bişey sorucam kusura bakma afmf 2.1 performansı nasıl iyimi birde kaç pingten kaç pinge çıkarıyor acaba
dostum valla performansı bendeki kartta azımsanmayacak kadar iyi. özellikle cs2 black ops 6 gibi rekabetçi oyunlarda kare gecikmesi 6-8ms olan afmf 2.1 le 2-3ms lere düşüyor haliyle sanal kare üretildiği için. fpslerde de yerine göre 180-200 arasından 370 leri görüyor. tek başına radeon gecikme önleme afmf kapalıyken bende hiçbir etkisi olmuyor malesef. kare gecikme süreleri aynı kalıyor

dostum valla performansı bendeki kartta azımsanmayacak kadar iyi. özellikle cs2 black ops 6 gibi rekabetçi oyunlarda kare gecikmesi 6-8ms olan afmf 2.1 le 2-3ms lere düşüyor haliyle sanal kare üretildiği için. fpslerde de yerine göre 180-200 arasından 370 leri görüyor. tek başına radeon gecikme önleme afmf kapalıyken bende hiçbir etkisi olmuyor malesef. kare gecikme süreleri aynı kalıyor
yani radeon gecikme önleme ile afmf 2.1 açtın mı pinginde bir artış olmuyor değil mi? zaten sadece hikayeli oyunlarda kullanıcam afmf yi

yani radeon gecikme önleme ile afmf 2.1 açtın mı pinginde bir artış olmuyor değil mi? zaten sadece hikayeli oyunlarda kullanıcam afmf yi
ping le bi alakası yok hocam bu teknolojinin. ping sizin oynadığınız online oyunun veya internette gezindiğiniz sayfanın vs nin sunucusuna olan istek cevap süreniz. afmf sanal kare üretip fps yaratıyor

ping le bi alakası yok hocam bu teknolojinin. ping sizin oynadığınız online oyunun veya internette gezindiğiniz sayfanın vs nin sunucusuna olan istek cevap süreniz. afmf sanal kare üretip fps yaratıyor
kusura bakma reis ben ping yaratıyor sanıyordum bir yerde öyle görmüştüm çünkü. şimdi de sistem kargoda acaba afmf açsammı açmasammı diye düşünüyordum açarım artık çok teşekkür ederim aydınlattığın için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı