Ekran kartımı değiştirmeye karar verdim ama bu konuları çok iyi bilmediğim için size soruyorum.
Bilgisayarım;
İşlemci: Intel(r) Core(tm) i5-4590 CPU @ 3.30GHz, 3301 MHz, 4 çekirdek, 4 mantıksal.
Sistem modeli: H81M-S1.
Yüklü fiziksel bellek (RAM): 8,00 GB.
Ekran kartı: AMD Radeon R7 200 series.
Güç kaynağım: 200W.
Sizce bunu alınır mı yoksa 500TL bütçem var bana önerebileceğiniz ekran kartları var mı
Güç kaynağımın değişmesi gerektiğini biliyorum bir tane 500W'lık alacağım.
Bilgisayarımın durumu iyi mi başka değiştirmemi önerdiğiniz parçalar var mı şimdiden teşekkür ederim.
Güç kaynağınız son derece kötü ve yetersiz. Güç kaynağı değiştirmeniz gerekiyor öncelikle, RX570 ile kullanamazsınız.
RX570'e gelirsek, madencilik için olduğu yazıyor. Önermem.
İkinci elden temiz 1050Ti ya da RX570 almaya bakın.
XFX markamı emin değilim ama markaysa ilk kez duyuyorum. Aliexpress'den sevap olsa almam. Türkiye bazlı sitelerden almanızı öneririm,şöyle temiz bir GTX 1050 veya RX 570 almanızı öneririm.
XFX markamı emin değilim ama markaysa ilk kez duyuyorum. Aliexpress'den sevap olsa almam. Türkiye bazlı sitelerden almanızı öneririm,şöyle temiz bir GTX 1050 veya RX 570 almanızı öneririm.
Güç kaynağınız son derece kötü ve yetersiz. Güç kaynağı değiştirmeniz gerekiyor öncelikle, RX570 ile kullanamazsınız.
RX570'e gelirsek, madencilik için olduğu yazıyor. Önermem.
İkinci elden temiz 1050Ti ya da RX570 almaya bakın.
Bitcoin kasıyorlar, ekran kartı sürekli tam yükte çalışıyor ve fanlar son devirde dönüyor. Bu yüzden mining çıkması ekran kartı önermiyoruz, ömrü kısalmış oluyor.