XG27AQDMg monitör neden hiçbir yerde satılmıyor?

Bütçe
35k

seriousgigi

Centipat
Daha fazla  
Monitör
XG27AQDMg
Rtings sitesine göre piyasadaki en iyi monitörlerden biri bu ve hiçbir yerde satılmıyor şaka mı bu? Yurt dışından alayım diyorum Amazon Yunanistan'a gönderiyor ama buraya göndermiyor. Ne yapacağız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aqdmg almana gerek yok zaten. AW2725DF genel olarak aynı kalitede bir monitör. Tek eksiği parlaklık olarak biraz daha düşük olması. Onun dışında renk doğruluğu, HDR resim ve sdr resim olarak daha iyi puan almış. Genel puan daha yüksek yani. Ayrıca bir sürü ödül alan bir monitör.

Övmek gibi olmasın kendim de kullanıyorum memnunum. :D

Ben Amazon dışında bu tarz pahalı ürünler satın almıyorum hatta genelde Amazon'un kendi sattığı ürünleri alıyorum hadi bunu alayım desem satıcı beta Plus diye birisi ki Google yorumlara bakarsan 3 kağıtçı tipler. Sonuç olarak ne bu Alienware ne de burada yazdığım STRIX OLED hiçbir yerde satılmıyor ülke komple bitmiş haberimiz yok. Paramızla dahil bir şey alamıyoruz şaka gibi.

Ben Amazon dışında bu tarz pahalı ürünler satın almıyorum hatta genelde Amazon'un kendi sattığı ürünleri alıyorum hadi bunu alayım desem satıcı beta Plus diye birisi ki Google yorumlara bakarsan 3 kağıtçı tipler. Sonuç olarak ne bu Alienware ne de burada yazdığım STRIX OLED hiçbir yerde satılmıyor ülke komple bitmiş haberimiz yok. Paramızla dahil bir şey alamıyoruz şaka gibi.

Bunun yerine ASUS ROG STRIX OLED XG27ACDNg modelini alabilirsin. MediaMarkt'ta satılıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı