Bilgisayar var mı?
fastboot getvar anti Fastboot tool indirelim:
Sonrasında telefondan USB hata ayıklama modunu açın.SDK Platform Tools release notes | Android Studio | Android Developers
Android SDK Platform-Tools is a component for the Android SDK.developer.android.com
Platform-Tools'u bir klasöre çıkartın ve CMD açın.
Telefonu Fastboot moda alıp şu kodu girin:
fastboot getvar anti
Sonucu paylaşın.
bu şekilde oldu hocam@NoiceRUSS,
Sure etkilenmez hocam. Siz o gerekli bilgiyi verin, ona gore ilerleyelim.
Guzel, 4 olsaydi telefon hard brick olurdu.bu şekilde oldu hocam.
Guzel, 4 olsaydi telefon hard brick olurdu.
Mi Flash ile surum dusurme yapmayi deneyin:
Bu ise ROM dosyaniz:Rehber: Mi Flash ile Stock ROM kurma
Selam, Bugün Mi Flash ile stock ROM nasıl kurulur onu gosterecegim. Adim 1: Telefondan USB hata ayiklamayi acin. Adim 2: Mi Flash uygulamasini indirin. https://www.technopat.net/sosyal/indir/mi-flash.544/ Adim 3: Uygulamayı çalıştırın. Sizden acilista suruculeri indirmenizi isteyecek...www.technopat.net
Surum dusurme islemini bu sekilde gerceklestirebilirsiniz.Download V12.5.5.0.RKWEUXM - Xiaomi Xiaomi 11T (EEA) - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM V12.5.5.0.RKWEUXM - Xiaomi Xiaomi 11T (EEA) - Global Stable - agate_eea in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net
hata verdi hocamGuzel, 4 olsaydi telefon hard brick olurdu.
Mi Flash ile surum dusurme yapmayi deneyin:
Bu ise ROM dosyaniz:Rehber: Mi Flash ile Stock ROM kurma
Selam, Bugün Mi Flash ile stock ROM nasıl kurulur onu gosterecegim. Adim 1: Telefondan USB hata ayiklamayi acin. Adim 2: Mi Flash uygulamasini indirin. https://www.technopat.net/sosyal/indir/mi-flash.544/ Adim 3: Uygulamayı çalıştırın. Sizden acilista suruculeri indirmenizi isteyecek...www.technopat.net
Surum dusurme islemini bu sekilde gerceklestirebilirsiniz.Download V12.5.5.0.RKWEUXM - Xiaomi Xiaomi 11T (EEA) - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM V12.5.5.0.RKWEUXM - Xiaomi Xiaomi 11T (EEA) - Global Stable - agate_eea in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net