Merhaba arkadaşlar, şu an bende Xiaomi 11t var telefonumdan memnunum ama bu aralar iPhone alma isteği geldi bana. Çok kararsız kaldım almak için yaza kadar para biriktirmem ve hiç para harcamam lazım. Çok fark var mı telefonlar arasında? Çünkü eğer alırsam yazın param kalmayacak.
Merhaba arkadaşlar, şu an bende Xiaomi 11t var telefonumdan memnunum ama bu aralar iPhone alma isteği geldi bana. Çok kararsız kaldım almak için yaza kadar para biriktirmem ve hiç para harcamam lazım. Çok fark var mı telefonlar arasında? Çünkü eğer alırsam yazın param kalmayacak.
Telefon alma paranı düzgün kullan. Hevesle alma. He şu da olabilir şimdi 13 alırsın yazın satarsın tekrar 11t alırsın 2 bin lira belki kar bile edersin
Hocam ben fotoğraf çeken birisi değilim benim için batarya önemli ve kasmasın yeter normalde ama 13 ile arasında aşırı fark varsa kamera ve yazılım harici o zaman geçmeyi düşünüyorum çok fark var mı kamera ve yazılım haricinde.