Xiaomi 12 Lite vs S21

353380

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar sizce bu ikisinden hangisi alınır eskiden olsa S21 alır geçerdim ancak S21 gereksiz aşırı pahalı oldu, şu an Xiaomi daha ucuz sizin önerileriniz nedir?

Tabii ki S21, ezici bir üstünlük söz konusu. Fiyat sorunsa S20 FE Snapdragon alsanız bile çok daha iyi bir seçim olur. O fiyata 12 Lite almak çok mantıksız.

Arkadaşlar iyi hoş diyorsunuz da arada 3 bin TL fark var az gibi gelse de bütçemi çok aşıyor, taksit olayı mesele sıfır telefonlarda. BDDK yenilenmiş telefonların hepsine 12 ay taksit getirecek diyorlar sanırım biraz daha bekleyip yenilenmiş iPhone 12 ile şansımı deneyeceğim, kötü çıkarsa iade ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sizce bu ikisinden hangisi alınır eskiden olsa S21 alır geçerdim ancak S21 gereksiz aşırı pahalı oldu, şu an Xiaomi daha ucuz sizin önerileriniz nedir?

S21 öneririm.

Madem bütçeni aşıyor, S21 diye belirtmene gerek yoktu. S20 FE Snapdragon modeli de 12 Lite modelinden donanım, performans ve kamera olarak daha iyi cihaz.
Hayır amacım direkt s21 almak değildi arada çok fark var mı diye sormuştum yoksa S21'e de bütçe yetiştirmeye çalışırım ancak 15 16 bin TL vermeyi pek mantıklı bulmuyorum s21'e o yüzden konuyu açtım, s21 daha iyiymiş bunu da söylediniz öğrendik sağ olun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…