Xiaomi 13 Lite almayın

iPhone modelleri de mantıklı.

Mi Store'daki adamın ne alakası var cihazla, teknik servise götür. Ben 5 senelik Xiaomi kullanıyorum 4K 60 FPS video kaydı ve OIS var. Giriş seviyesi cihaz alıp markayı kötülüyorsunuz.

Mi Store'daki adamın ne alakası var cihazla, teknik servise götür. Ben 5 senelik Xiaomi kullanıyorum 4K 60 FPS video kaydı ve OIS var. Giriş seviyesi cihaz alıp markayı kötülüyorsunuz.

Zaten bu yaşanan durumlardan sonra ben daha Xiaomi almayacağım sorun değil benim için bende çocukluğumdan beri Samsung kullanıyorum ve Samsung ile devam. Peki MIUI yazılımı için ne söylemeyi düşünüyorsun?

Bence Samsung ve Apple'dan şaşmamalı. Bundan sonra o ikisinden başka markadan telefon almam.

MIUI 12'ye kadar orta düzey cihazlarda kötüydü daha üstünü kullanmadığım için ona yorum yapamayacağım. Sevmiyorsanda zaten saf Android yüklersin ya da uğraşmak istemezsen başka marka alırsın şahsen artık güncelleme gelmediği için Android 13 EVO X yükledim cihaz gayet akıcı çalışıyor.

Aynı şekilde zamanında çok linç yedim mi cihaz sevmiyorum diye fakat hep bir kılıf buldular sonuç bu gerçekten iyi hissettiriyor.

Giriş seviyesi dediğiniz cihazın yazılımı reklamlı olmak zorunda mı? Az mantıklı düşünün ve bu markadan kaçın.

Reklamı zorunlu kılmıyorlarki uygulamanın ayar kısmından kapatabiliyorsun 3 sn sürüyor kapatması.

4 senelik redmimi duvarda sektirip top niyetine oynuyorum bozulmuyor meret. Xiaomi bu işi yapıyor. Kasası çizik göçük içinde fakat ekranda en ufak bir şey yok. Koruma kabı, cam kullanmıyorum. Tıkır tıkır çalışıyor.
Bozulsunda değiştireyim diye çok uğraştım yok biz ayrılamayız.

Eski modellerin sağlamlığı iyiydi cama geçince bozdular köşeye en ufak darbede tuz buz oldu benim cihaz ondan önce redmi s2 bükülmüştü 5 kere en az suya girmişti çıkmıştı ama çalışıyordu yine de yazılımın rezalet olduğunu engellemez bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…