Xiaomi 13 Pro vs Galaxy S23 Ultra

Note 8 vb. kullanıp kötüleme yapıyorsunuz. 5 senedir mi 8 kullanıyorum hala cihazda kasma, donma yok. Reklamları da uygulamanın ayarından tek tuşla kapatabiliyorsun.
Xiaomi arayüzünün stok programlarında bile reklamlar var. Çöp bir arayüz sürekli takılma kasma. Programların stabilize için en son uğraştığı marka xiaomi her programda deli gibi bug dolu.

İyi günler. Bu iki telefon arasında kaldım. Hangisi daha iyi? Hangisini almalıyım ve neden almalıyım? Bu konu benim için çok önemli. 6 yıllık Redmi Note 4X-den geçeceğim bu ikisinden birine. Tavsiyeleriniz de önemli.

Hangisi ucuzsa onu al özellikleri yakın zaten. Kavisli ekran sevmediğim ve 120W desteğinden dolayı ben Xiaomi 13 tercih ederdim.

Son düzenleme:
Kimse bana burada MIUI çöpünü savunmasın. En iyisinden en kötüsüne kadar tüm modelleri aynı arayüzü kullanıyor. Aşırı verimsiz bir arayüz ki bunu fanı olmayam çoğu kişide kabul ediyor.

İyi günler. Bu iki telefon arasında kaldım. Hangisi daha iyi? Hangisini almalıyım ve neden almalıyım? Bu konu benim için çok önemli. 6 yıllık Redmi Note 4X-den geçeceğim bu ikisinden birine. Tavsiyeleriniz de önemli.
Xiaomi amiral gemisi denilen modellerine dahi çok kısa zamanda güncelleme desteğini kesiyor anlamsız şekilde. Samsung donanım kalitesi konusunda çok daha başarılı ve güncelleme desteğini de kolay kolay kesmez.

Xiaomi amiral gemisi denilen modellerine dahi çok kısa zamanda güncelleme desteğini kesiyor anlamsız şekilde. Samsung donanım kalitesi konusunda çok daha başarılı ve güncelleme desteğini de kolay kolay kesmez.
Net destek 2 yıl sürüyor gerisi insiyatif kaliyor. Şuan MIUI 14 alacaklar arasında Redmi Note 9 ve Poco X3'e kadar gidiyor.

Yani düşünün 13 pro alıyorsunuz gerçekten premium bir telefon ona lafım yok, ama 2 sene sonra destek vermiyor. 3 sene net olsa eyvallah ama 2 yıl bir amiral gemisi telefon için çok az bir zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı