Y YGHTCOYG Centipat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 4 12 Aralık 2023 #1 Koruma ve ısınma olarak hangisi daha iyidir? Arada kaldım.
ghostrtr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.145 Çözümler 3 12 Aralık 2023 #2 Deri daha çok ısınacaktır fakat koruması daha yüksek olur. Ben olsam deri olanı alırdım telefonu fazla yormadığım için.
Deri daha çok ısınacaktır fakat koruması daha yüksek olur. Ben olsam deri olanı alırdım telefonu fazla yormadığım için.
Y YGHTCOYG Centipat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 4 13 Aralık 2023 #3 ghostrtr dedi: Deri daha çok ısınacaktır fakat koruması daha yüksek olur. Ben olsam deri olanı alırdım telefonu fazla yormadığım için. Genişletmek için tıkla... Eyvallah da arka cam gorilla glas falan daha sağlam değil mi tabii arka camı hatırlamıyorum demek istediğim cam kalitesi fark etmezmi deriden.
ghostrtr dedi: Deri daha çok ısınacaktır fakat koruması daha yüksek olur. Ben olsam deri olanı alırdım telefonu fazla yormadığım için. Genişletmek için tıkla... Eyvallah da arka cam gorilla glas falan daha sağlam değil mi tabii arka camı hatırlamıyorum demek istediğim cam kalitesi fark etmezmi deriden.