Hangi cihazlar girecek?Birkaç ay beklerim ve bütçemi arttırırım dersen SD 7 Gen 3 ve SD 8 Gen 3'lü cihazlar piyasaya girer.
13T almaya gerek yok.
Samsung tercih etmeyeceğim.Kanka S23 al gitsin.
Honor Magic 6, Oneplus 12, Oneplus 12R, GT 5 Pro, Honor 100 gibi cihazların girme ihtimali var ama pahalı olurlar.Hangi cihazlar girecek?
Teşekkür ederim öncelikle. En başta belirtsem daha iyi olurmuş ama söyleyeyim, yalnızca Xiaomi cihaz almayı düşünüyorum. Pahalı olması dert değil aslında ancak ürün yok hiçbir yerde.Honor Magic 6, Oneplus 12, Oneplus 12R, GT 5 Pro, Honor 100 gibi cihazların girme ihtimali var ama pahalı olurlar.
Xiaomi cihaz almak bütçende pek mantıklı gelmiyor.Teşekkür ederim öncelikle. En başta belirtsem daha iyi olurmuş ama söyleyeyim, yalnızca Xiaomi cihaz almayı düşünüyorum. Pahalı olması dert değil aslında ancak ürün yok hiçbir yerde.
Geçmiş tecrübelerden ve duyduğum antipatiden ötürü içime sinmiyor Samsung bir türlü.Xiaomi cihaz almak bütçende pek mantıklı gelmiyor.
Ne bileyim S23 FE veya amiral gemisi olarak S23+ alsan dâhâ mantıklı olurdu.
Samsung tercih etmemek için özel bir sebebiniz mi var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.