Xiaomi 14 Pro yapay zeka nasıl kapatılır?

Bygtak

Femtopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bu yapay zeka özelliğini kapatabilir miyiz? WhatsApp'ta kamerada fotoğraf çekince bulanık yapıyor otomatik. Çözümü bulamadım. Değişime gitti tel geldi tekrar hala aynı

Evet arkadaşlar bu yapay zeka özelliğini kapatabilir miyiz? WhatsApp'ta kamerada fotoğraf çekince bulanık yapıyor otomatik. Çözümü bulamadım. Değişime gitti tel geldi tekrar hala aynı

Kamerayı açtığınızda üst kısımda AI kamera yazacak. Orayı kapatın.

Direk yukarda yazması gerekiyor. Solda ortada.

ai yok orda ama sadece bu sıkıntı whatsapp da

WhatsApp'ta fotoğraf gönderirken kaliteyi düşürür. Bu yüzden sağ üst köşeye HD özelliği getirildi bu sayede fotoğraflarınızın çözünürlüğü düşmeyecek.

Hayır çektiğim gibi full bulanık
Belki sorun yapay zeka falan değildir. Kamera lensinde toz kir parmak izi veya herhangi bir şey var mı? Veya telefonu yere yüksek mesafeden sert bir zemine düşürdünüz mü?

Belki sorun yapay zeka falan değildir. Kamera lensinde toz kir parmak izi veya herhangi bir şey var mı? Veya telefonu yere yüksek mesafeden sert bir zemine düşürdünüz mü?
hayır hocam tek whatsapp da oluyor dediğim gibi farklı uygulamalarda kameranın kendi uygulamasında sorun yok sadece bu hatayı bu telefondan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…