Xiaomi 14 Ultra alınır mı?

Bütçe
70.000
Hocam bu listede nasıl Xiaomi yok. Xiaomi Vivo ve Honor'dan gerek yazılım gerek kamera ve performans konusunda daha iyi.

Çok satan daha iyidir mantığı mı Xiaomi sevdası mı bu? Honor biraz daha güncelleme desteği verse Samsung muadiline bile dönüşebilir. Yazılımı Xiaomi'den iyi, performans okarak uzun vadede daha stabil, kamera olarak Xiaomi gibi göz boyamalık MP sayıları veren bir marka değil, optimizasyonu gayet güzel, telefonu öldürmüyor yazılım. Honor bilinmiyor ama kesinlikle Xiaomi'ye göre üstün.

Xiaomi 14 Ultra geçen sene lansman tanıtımında çok hoşuma gitti ve bu sene almayı düşünüyorum. Kamera yönünde, işlemci yönünde çok başarılı ve güçlü telefon. Siz ne düşünüyorsunuz alınır mı?
Gayet guzel telefon ama o butcelere cikilacaksa S24 Ultra. Dandik Çin malı diyen arkadaslari hicbir zaman kararlarindan donduremeyiz, dandik falan oldugu yok ama dedigim gibi o paralara ben tercih etmem.

Gayet guzel telefon ama o butcelere cikilacaksa S24 Ultra. Dandik Çin malı diyen arkadaslari hiçbir zaman kararlarindan donduremeyiz, dandik falan oldugu yok ama dedigim gibi o paralara ben tercih etmem.

S24 Ultra istemiyormuş. Ondan dolayı daha muadiller olarak magic 6 Pro falan var. Mi 14 ultrada güzel ama magic 6 Pro daha iyidir.

S24 Ultra istemiyormuş. Ondan dolayı daha muadiller olarak magic 6 Pro falan var. Mi 14 ultrada güzel ama magic 6 Pro daha iyidir.
Hocam fikir almak için yazıyorum yakın zamanda annemde telefon degistirecek 15k civarında sıfır telefon almak yerine ikinci el temiz iphone 11 nasıl olur babamın arkadaşı satıyordu kararsız kaldım fikir almak istedim senden

Hocam fikir almak için yazıyorum yakın zamanda annemde telefon degistirecek 15k civarında sıfır telefon almak yerine ikinci el temiz iPhone 11 nasıl olur babamın arkadaşı satıyordu kararsız kaldım fikir almak istedim senden

Ne için kullanacak? Günlük kullanım için batarya mi önemli yoksa sosyal medya ve kamerada mı önemli?

Instagram WhatsApp Kamera Bunları Kullanıyor En Fazla

Bana iPhone 11 Almak Daha İyi Gibi Geldi Ama

iPhone 11 batarya açısından çok zayıf, ekranı çağ dışı denecek kadar geride, güncelleme ömrü bitdi. O fiyatta sıfır A55 o olmazsa A54 çok daha güncel kalacak, batarya daha iyi, ekran daha iyi. iPhone 11'in tek artısı kamera. Belki bütçe arttırıp S21 FE 2.nesilde alınabilir. iPhone 11'in pil sağlığı kaç bu arada? 15k bir tık fazla geldi bana. Zaten sıfırı 20k.

iPhone 11 batarya açısından çok zayıf, ekranı çağ dışı denecek kadar geride, güncelleme ömrü bitdi. O fiyatta sıfır A55 o olmazsa A54 çok daha güncel kalacak, batarya daha iyi, ekran daha iyi. iPhone 11'in tek artısı kamera. Belki bütçe arttırıp S21 FE 2.nesilde alınabilir. iPhone 11'in pil sağlığı kaç bu arada? 15k bir tık fazla geldi bana. Zaten sıfırı 20k.
Pil Sağlığı 90 15k altında vericek zaten alırsak tanıdığımız olduğu için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı